Robert Dingemanse als spreker boeken

Vliegende auto's worden werkelijkheid

Over Robert Dingemanse

Robert Dingemanse studeerde af aan de Technische Universiteit Delft in de elektrotechniek. Vervolgens rondde hij zijn MBA opleiding aan de Erasmus universiteit cum laude af, waarna hij meer dan tien jaar bij Philips actief was. In 2003 richtte hij samen met zakenpartners Redesign Partners op. Vanuit een leidinggevende rol heeft hij zich de afgelopen 25 jaar in allerlei bedrijfstakken bezig gehouden met het opzetten van bedrijven of het omvormen van bestaande spelers: design en redesign van businessmodellen. Hij voelt zich als een vis in het water in het veld dat we tegenwoordig onder de noemer “disruptive technologies” scharen.

Robert dingemanse spreker inhuren boeken

Meer over Robert Dingemanse als spreker

Vliegende auto’s worden werkelijkheid

In 2008 richtte hij de onderneming PAL-V Europe NV op. Dit bedrijf is inmiddels wereldwijd bekend als de pioneer die de eerste commerciële vliegende auto ontwerpt en in serie gaat produceren en verkopen. Door een slimme combinatie van bestaande technologieën wordt daarmee een meer dan 100 jaar oude droom werkelijkheid. De vrijheid van rijden en vliegen met één voertuig.

Robert Dingemanse, CEO van PAL-V Europe NV, spreekt boeiend over de uitdagingen die komen kijken bij het opzetten en omvormen van bedrijven onder invloed van nieuwe technologieën en regelgeving, met PAL-V Europe NV als zeer aansprekend voorbeeld. Daarnaast geeft hij een kijkje in de toekomst van mobiliteit en hoe vliegende auto’s daarin en rol zullen spelen. Hij spreekt tevens over slimme innovatie, doorzettingsvermogen, creativiteit en een andere manier van organiseren. Hij vertelt hoe dit leidt tot het verwezenlijken van een zeer revolutionaire nieuwe productcategorie. Presentaties die hij regelmatig op podia in de gehele wereld mag geven.

Thema

  • Vliegende auto’s worden werkelijkheid

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Gerelateerde sprekers

Andre Brouwers

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

Alex Klein

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

André Brouwers

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

Andere onderwerpen van De TeeuwenGroep

Innovatie & Trends
TeeuwenGroep heeft een divers aanbod van sprekers op het gebied van innovatie en trends. Deze sprekers kunnen het publiek tijdens een bijeenkomst meenemen in de interessante wereld van de veranderende trends en innovaties. Door de continue veranderingen in de markt is dit een onderwerp dat steeds actueel is.

Tech 
TeeuwenGroep heeft een divers aanbod aan sprekers. Zij kunnen hun publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment op het gebied van technologie en ICT. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen en inzichten dieper in op verschillende innovaties en mogelijkheden binnen de technologie en ICT wereld.

Zorg
TeeuwenGroep heeft een gevarieerd aanbod van zorgsprekers. Zij kunnen het publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen dieper in op de verschillende aspecten van de zorg. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld technologisering, vitaliteit en de ouder wordende mens.

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons