Robert Vissers als spreker boeken

Vitaliteit en zintuigen: een energiegevend duo

Over Robert Vissers

Robert Vissers (1975) heeft econometrie gestudeerd aan Tilburg University en daarnaast deels de opleiding tot actuaris gevolgd aan de UvA. Door de jaren heen heeft hij als consultant bij veel organisaties mee in de keuken gekeken en deze geholpen met de bedrijfsvoering en het toevoegen van business value.

Door deze ervaring is hij goed bekend met de Verzekeringswereld, de Telecom en de Automotive branche. Hij is docent binnen het vakgebied Business Analyse en zit in het bestuur van de IIBA Dutch Chapter, de vereniging voor Business Analisten. Tevens is Robert lid van de Buitenkamer, een denktank omtrent thema’s als netwerkcorruptie en integriteit.

Ap dijksterhuis spreker boeken inhuren

Meer over Robert Vissers als spreker

Vitaliteit en zintuigen: een energiegevend duo

Robert Vissers is een veelzijdig spreker. Hij spreekt over bedrijfsculturen, business spiritualiteit maar ook over CyberSecurity. Bij het zakendoen is rekening houden met de softe kant van de organisatie cruciaal. Als je een keuze hebt te maken op je werk, in je sociale leven of met beleggen, dan is een feitelijke analyse belangrijk. Maar de psychologische mechanismes doorgronden, jezelf en de mensen om je heen goed begrijpen, is minstens zo belangrijk om in een complexe situatie de juiste keuze te maken. Met storytelling neemt Robert je mee op zijn reis door India; hij legt de op Jungs’ psychologie gebaseerde Insight-modellen uit en hoe het toepassen van de daaruit voortvloeiende inzichten een organisatie meer in balans kan brengen. Een gezonde bedrijfscultuur is onontbeerlijk in deze tijden van snelle veranderingen en een focus vanuit de samenleving op transparantie en duurzaamheid.

De softe kant is ook nodig om de manier van zaken doen ethischer te maken. We zullen nooit een einde kunnen maken aan corruptie en nepotisme, tenzij we op scholen en in het voortgezet onderwijs volop aandacht geven aan ethiek.

Naast zijn expertise op het gebied van business analysis, ethiek en spiritualiteit geeft Robert lezingen over blockchain en cryptocurrencies. Waarom lopen de meningen over bitcoin zo uiteen? Het duiden van de ontwikkelingen in de cryptowereld in de context van macro-economie en de spanningen in de financiële markten geeft inzicht in het krachtenveld waarin cryptomunten zich bevinden.

Sinds 2006 werkt Robert bij Sogeti, een IT dienstverlener. Daardoor heeft hij bij vele organisaties uit een diversiteit aan branches in de IT keuken mogen kijken. Namelijk bij een vijftal verzekeraars, VodafoneZiggo, DAF, de Belastingdienst en vele andere organisaties. Als Als Business Analist is hij op de hoogte waar het bij CyberSecurity om draait en wat de trends zijn. Hij weet precies hoe verandertrajecten in deze procesmatig werken. 

De genoemde onderwerpen brengt Robert op creatieve wijze met elkaar in verband. Met zijn spiritueel wereldbeeld inspireert hij mensen om ook met een magische blik naar de wereld te kijken, niet zozeer omdat spiritualiteit een interessant onderwerp zou zijn, maar omdat de kennis ervan en het doen van de juiste oefeningen je meer in balans brengen. Robert laat zien waar de mens, met gebruikmaking van al zijn zintuigen, nog meer toe in staat is. Denk bijvoorbeeld aan het sterker maken van je geheugen of het optimaal gebruik maken van je dromen.

Robert laat zijn licht schijnen op complexe onderwerpen, van verzekeringen tot crypto en van economie en bedrijfsculturen tot psychologie en CyberSecurity.

Thema’s

  • Vitaliteit & Zintuigen
  • Bedrijfscultuur & Spiritualiteit
  • Bigdata
  • Cybercriminaliteit
  • Bitcoin

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons