Roeland Dietvorst als spreker boeken

Companies don't buy, people do

Over Roeland Dietvorst

Dr. Roeland Dietvorst studeerde biologische en cognitieve psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aansluitend op cognitieve neurowetenschappen aan de Erasmus School of Economics. Roeland publiceert regelmatig in internationaal gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften.

Hij is medeoprichter van Neuro Labs, het Neuromarketing onderzoek en adviesbureau dat inzichten en technieken uit de neurowetenschappen toepast op marketingcommunicatie vraagstukken.

Roeland dietvorst spreker inhuren boeken

Meer over Roeland Dietvorst als spreker

Companies don’t buy, people do

Naast het ondernemen met Neuro Labs, doceert Roeland over neuromarketing bij het European Institute for Brand management (EURIB) en doceert hij sinds 2006 persuasion technieken in de opleidingen van ISAM op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Roeland is een zeer ervaren spreker, met ervaring bij o.a. TEDx talks, Microsoft, A.S. Watson, Samsung, Akzo Nobel, Achmea, Rabobank, Het Grote Marketing Congres en The Naked Consumer. Roeland weet op een inspirerende wijze een brug te slaan tussen de laatste wetenschappelijke inzichten en de praktijk, waarbij passie, humor en interactie centraal staan.

Hij gaat onder meer in op snelle ontwikkelingen rond kunstmatige intelligentie. We kunnen ons brein exact nabouwen en zodoende meer leren over onszelf. Analyse van alle sociale mediacontacten geven een zelfbeeld, dat ieders verwachtingen overtreft. Een hersenscan geeft zoveel data voor analyses dat we onvoorstelbaar veel te weten komen over ons menselijk brein en lichaam.

Thema’s

  • Companies don’t buy, people do
  • De neurale bouwstenen van merkwaarde, begeerte en koopgedrag

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons