Rogier Elshout als spreker of dagvoorzitter boeken

Samen heilige huisjes omgooien was nog nooit zo leuk

Over Rogier Elshout

Rogier is dagvoorzitter, debatleider en presentator. Rogier combineert klassiek vakmanschap met een gezonde afkeer van conventies. Rogier krijgt gegarandeerd elke zaal in beweging en neemt iedereen in sneltreinvaart mee naar de bestemming.

Rogier kan droge stof tot leven wekken en ingewikkelde materie terugbrengen tot de kern. Rogier leerde het vak bij het Nederlands Debat Instituut en presenteert al meer dan tien jaar meer dan 100 programma’s per jaar.

Rogier elshout inhuren boeken spreker

Meer over Rogier Elshout als spreker

Heilige huisjes omgooien

Doelgericht

Rogiers meerwaarde zit voor een groot deel in het voortraject. De cruciale vraag die Rogier altijd stelt is: “Wat moet er de dag na het debat of congres anders zijn dan de dag ervoor?” Wat het thema, doelgroep of aantal deelnemers ook is, Rogier weet bij elk debat of congres een programma te ontwikkelen dat resultaatgericht is en waarin interactiviteit centraal staat: iedereen doet mee.

Online, offline of allebei

Hoewel er natuurlijk niets leuker is dan een zaal vol mensen die het gesprek aan gaan, is Rogier ook gespecialiseerd in online en hybride bijeenkomsten. Rogier combineert de snelheid van televisie met de interactiviteit van een fysiek congres. Rogier helpt u met een concept om de aandacht van de deelnemers maximaal vast te houden met als uitgangspunt “Wat offfline niet zo leuk is, is online een afhaakmoment. Dat voorkomen we dus!” Rogier beschikt over een uitgebreide thuisstudio en een mobiele studio waarmee uw kantoor, kantine of receptie wordt omgetoverd in een volwaardige studio.

Specialist in de vorm

Hoewel Rogier veel ervaring heeft met mobiliteit, duurzaamheid, ruimte & wonen en Europa, is Rogier voor elk onderwerp te boeken: U bent specialist in de inhoud, Rogiers specialiteit is een vorm verzinnen waarin uw expertise het beste uit de verf komt.

Thema

  • Samen heilige huisjes omgooien was nog nooit zo leuk!

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons