Roos Lubbers als spreker boeken

De kracht van zintuiglijk waarnemen

Over Roos Lubbers

In hoeverre vertrouwt u nog op de signalen die uw zintuigen u geven? In onze digitale wereld, is de ‘andere kant’, de zintuiglijke, voelende kant, des te belangrijker voor een goede balans in ondernemerschap.

Roos lubbers inhuren spreker

Meer over Roos Lubbers als spreker

De kracht van zintuiglijk waarnemen

Op een heldere en prikkelende manier laat Roos u de kracht van uw eigen zintuigen weer ervaren. U ruikt, u hoort, u voelt, u proeft. En u ziet. U ervaart alle zintuigen dus aan den lijve en beseft de waarde ervan. Dit alles wordt gekoppeld aan de vraag of het thema wat binnen uw organisatie leeft. Welke functie u ook bekleedt, in welk vakgebied dan ook, jong of oud, man of vrouw, deze lezing blijft gegarandeerd nog lang in uw herinnering.

Van jongs af aan is Roos Lubbers (1969) in de ban van geuren. Na haar opleiding Communicatie wordt op haar twintigste haar neus getest bij de geurfabrikant International Flavour and Fragrance (IFF) in Hilversum. In 2001 start zij haar eigen onderneming waar alles draait om geurbeleving en zintuigen. Roos is auteur van De Parfumgids en wordt regelmatig geconsulteerd als autoriteit op geurgebied. Haar activiteiten variëren van het geven van inspirerende presentaties en geurtrainingen tot de ontwikkeling van geurconcepten.

Roos is inspirerend, bevlogen en origineel. Door haar interactieve benadering laat ze u weer voelen met uw neus, ogen en oren. Herontdek en gebruik deze kracht op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Zeer geschikt voor directie en management teams, maar ook voor grotere gezelschappen tot 150 personen.

Thema

  • De kracht van zintuiglijk waarnemen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons