Rudi Videc als spreker boeken

De kolderieke professor

Over Rudi Videc

Het inboeken van Rudi zorgt voor een onvergetelijke en vermakelijke ervaring. Rudi weet hoe hij een serieuze lezing over wetenschap kan omtoveren in een humoristische tentoonstelling. Zo neemt Rudi verschillende rollen op zich en neemt hij verschillende identiteiten aan, zoals een vlaams accent of een duits accent.

Hij weet door humor de aandacht van uw gasten te houden en hierdoor beter zijn inzichtelijke kennis over te dragen.

Rudi videc spreker inhuren boeken

Meer over Rudi Videc als spreker

De kolderieke professor

“Prof. Dr. Luuk van de Moorsele” van de “Katholieke Universiteit Lanaken” (KUL), is een figuur gecreëerd door Rudi Videc. Deze professor houdt ludieke, humorvolle lezingen die aansluiten bij het thema van een evenement of symposium, waarbij inhoudelijk op cabareteske manier “wetenschap” bedreven wordt. De in het Vlaams gesproken lezingen bieden allerlei mogelijkheden voor talige grappen en spreuken. De professor is tevens Doctor Humoris Causa aan de Narren Universiteit Limburg (NUL). Ook treed Rudi op als Prof. Dr. Engelbert Bierbach, een cultuur professor uit Duitsland, die met een Duits accent Nederlands spreekt en zijn bevindingen over de cultuur, muziek, theater, opera en schilderkunst deelt. Zijn optredens passen goed als een luchtige afsluiting van de bijeenkomst, waarbij pas tijdens de redevoering duidelijk wordt dat de door de organisatie serieus aangekondigde professor de toehoorders een kolderieke variant van het thema voorschotelt.

Thema

  • De kolderieke professor

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons