Sam Biebaut als spreker boeken

MasterClass Europa

Over Sam Biebaut

Masterclass Europa in Brussel

Ontdek en beleef Europa
Ontmoet de “Makers”
Wat komt eraan?

Een onvergetelijk kijkje in het reilen en zeilen van de EU!

Sam Bibaut inhuren boeken

Meer over Sam Biebaut als spreker

MasterClass Europa

Na eerdere, succesvolle MasterClasses Europa is er een nieuwe kans om in Brussel de Europese samenwerking van nabij mee te maken. Wij verzorgen diverse MastercClasses. Sam Biebaut zal uw gastheer zijn en u op locatie in contact brengen met de ‘Makers van Europa’.

Aan de nieuwe MasterClass werken onder meer mee Europa deskundige Caroline de Gruyter, de Belgische ex-staatsman Mark Eyskens, CDA Europarlementariër Tom Berendsen, subsidiedeskundige Vincent Ketelaars en EU ambassadeur Pieter Jan Kleiweg de Zwaan.

Sam Biebaut is een politieke wetenschapper van opleiding met een academische en persoonlijke interesse in de Europese Unie. Zowel tijdens zijn studies (MUN), als professioneel (Public Affair Consultant) en daarbuiten (EU Burger platform Civico) speelde de Unie een belangrijke rol in zijn leven. Hij is al vele jaren werkzaam in Brussel en heeft een groot netwerk opgebouwd in de politieke en journalistieke sfeer. De passie voor de Europese Unie wil hij graag delen met anderen en hen introduceren in de wonderlijke wereld van de Europese Unie.

  • Jonge Toppers
  • Personal Wellbeing
  • Gezondheid
  • Zorg
  • Geluk
  • Leiderschap

Thema

  • MasterClass Europa

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons