Serdar Gözübüyük als spreker boeken

Dromen worden werkelijkheid

Over Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük is wekelijks actief als scheidsrechter in de Eredivisie en hij is één van de jongste scheidsrechters op de FIFA lijst van internationale scheidsrechters. In 2010 debuteerde hij als 24-jarige in de Eredivisie en werd meteen gekozen tot scheidsrechter van het jaar. Momenteel fluit hij grote internationale wedstrijden en wordt algemeen gezien als een scheidsrechter die kan doorstoten naar de wereldtop. Daarnaast verzorgt hij presentaties over het rolpatroon dat hij heeft ten opzichte van (allochtone) jongeren in Nederland. Het is positief om op te merken dat steeds meer jongeren gemotiveerd en geïnspireerd raken om alles uit het leven te halen. 

üyük als spreker inhuren boeken.jpg

Meer over Serdar Gözübüyük als spreker

Dromen worden werkelijkheid

Serdar vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans verdient, de kans die hij zelf ook gekregen heeft. In Nederland wordt te vaak negatief gedacht, vaak komen uitspraken naar voren als “ik ga het toch niet maken in de Nederlandse samenleving, ik heb een buitenlandse achternaam en zal geen kans krijgen/verdienen”. Juist de jongeren die vroegtijdig school verlaten moeten positief worden gestimuleerd om een stapje in de goede richting te kunnen zetten. Door middel van het geven van presentaties maakt hij jongeren bewust van wat nodig is om je doelen te bereiken en succesvol te worden. Sport, onderwijs en de samenleving staan hierbij centraal. Woorden als mentaliteit, keuze, teleurstelling, discriminatie en acceptatie vormen de verbinding tussen sport en onderwijs aan de ene kant en de samenleving aan de andere kant.

Ook besteedt hij veel aandacht aan de term “respect”. Hij bedoelt hiermee, hoe we met elkaar omgaan. Het woord “respect” moet alleen al om die reden in Nederland weer gaan leven! Respect mag niet meer ontbreken in het onderwijs, het is het sleutelwoord tot succes.

Daarnaast spreekt hij een breed publiek aan van ondernemers en medewerkers. Hoe dromen werkelijkheid worden, hoe je omgaat met tegenslagen, met spanning, hoe je kunt focussen op een topprestatie, de fysieke en mentale gezondheid zijn thema’s die hij behandelt.

De gedreven Serdar Gözübüyük maakt indruk en inspireert.

Thema

  • Dromen worden werkelijkheid

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons