Uw unieke creatie:

Spraakmakers rond leiderschap teeuwengroep

Deze unieke creatie kenmerkt zich door de focus op het thema leiderschap. De huidige tijdgeest vraagt om leiders die deze tijdgeest aanvoelen en dit op een heldere manier communiceren met hun medewerkers. Leer van onze leiderschapssprekers wat dé tips voor leiders van de toekomst zijn. Deze unieke creatie is te boeken door middel van een zelf gekozen combinatie van een van onze onderstaande leiderschaps-experts.

Aan de orde komen onder meer de volgende vragen:

Wanneer bindt u en boeit u uw medewerkers?

Hoe schept u een klimaat waarin veranderen een belevenis wordt?

Hoe zorgt u voor een organisatie die inspeelt op de toekomst?

Kies naar eigen wens een van de meesterlijke leiderschapsduo’s

Gabriel Anthonio

Gabriel Anthonio

Hoogst beoordeelde spreker van Nyenrode (9+)

Gabriël Anthonio ademt de praktijk. Liefst vijf keer haalde hij een organisatie in crisis uit het slob. Gabriël Anthonio behoort tot de groep “inclusieve denkers”, die de menselijke waardigheid en duurzaamheid centraal stellen bij de organisatie ontwikkelingen en leiderschap.

Coen Jutte

Coen Jutte

Verander-expert

Coen Jutte haalt mensen uit hun comfort zone en begeleidt ze om over te gaan tot actie: Wat gaan we vanaf morgen anders doen? Onze wereld verandert met orkaansnelheid, hoe kan ons brein dit volgen? Hoe doorbreken we starre patronen? Hoe veranderen we mee? Hoe leren en groeien we écht?

OF

Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer

Psycholoog & docent

Andreas Wismeijer heeft een baanbrekend verhaal over de mens achter de professional. Hij kan meten wat voor menstype iemand is en wat de kenmerken zijn van een organisatie.

José Boschman

José Boschman

Onderwijs consult

José Boschman maakte van een multiculturele middelbare school in verval een bloeiende school waar iedere leerling naar toe wilde. Hoe kreeg ze dat voor elkaar? Haar aanpak is inspirerend voor iedere leider in ieder organisatie.

Wat zijn de verhalen die écht het verschil maken? Iedere leidinggevende is op zoek naar verhalen die voor hem eye-openers zijn en waarmee hij zijn organisatie van een nieuw elan kan voorzien. Gabriël Anthonio, Coen Jutte, Andreas Wismeijer en José Boschman reiken u deze verhalen aan.

De unieke creatie ‘Spraakmakers rond leiderschap’ boeken?

De unieke creatie ‘Spraakmakers rond leiderschap’ is geschikt voor diverse events en publiek. Uw toekomstige evenement plannen wij zorgvulig samen met u in, afhankelijk van uw unieke wensen en situatie. Meer info of ideeën vanuit het Teeuwengroep team? Neem contact op door te mailen naar info@teeuwengroep.nl, bel ons op 0162-455610 of plan direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met onze specialisten via de button hieronder:

Of laat u inspireren door…

Rob Querido

Rob Querido

Leiderschap in tijden van crisis

Maarten Ducrot

Maarten Ducrot

Zet organisaties op scherp

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom

Leidinggeven in een duurzame wereld

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons