Kim Jansen als spreker boeken

Generatiearchitect: maak een krachtig bouwwerk met generaties al bouwstenen

Over Kim Jansen

Kim Jansen heeft een achtergrond in de psychologie en ziet het als haar missie om generaties op de werkvloer optimaal te laten samenwerken. Kim Jansen: “De jongste Generatie Z rammelt aan de poort en de laatste Baby Boomers nemen afscheid. De brede generatie mix zorgt voor uitdagingen èn kansen”.

Kim Jansen spreker inhuren

Recensies

Succesverhalen

Kim is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat andere klanten vonden van hun geboekte sprekersevent met Kim Jansen. 

Joanna de Jong

Designer bij XYZ Media

Ver boven verwachting

Phasellus ac pharetra est. Aliquam eget leo sit amet quam fermentum imperdiet et eu ipsum. Curabitur quis porttitor eros. In non nisi at mi suscipit.

Joanna de Jong

Designer bij XYZ Media

Ver boven verwachting

Phasellus ac pharetra est. Aliquam eget leo sit amet quam fermentum imperdiet et eu ipsum. Curabitur quis porttitor eros. In non nisi at mi suscipit.

Meer over Kim Jansen als spreker

Generatiearchitect: maak een krachtig bouwwerk met generaties als bouwstenen

In deze tijd die met orkaansnelheid verandert is het de kunst om in een organisatie de diverse generaties, met ieder een eigen belevingswereld, optimaal te laten samenwerken. Hiervoor zullen we wel eerst inzicht moeten krijgen in wat zich afspeelt in het brein van de diverse leeftijdsgroepen.

Kim Jansen speelt in op de Baby Boomers 1940 -1955, de Generatie X 1955 – 1970, Pragmaten 1970 – 1985, Generatie Y 1985 – 2000 en Generatie Z 2000 – 2015.

 Kim Jansen zal in haar presentatie duidelijk maken hoe je met al deze generaties toch een goed draaiend team kunt bouwen.

Thema

  • Generatiearchitect: maak een krachtig bouwwerk met generaties al bouwstenen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons