Steven Nelemans als spreker boeken

Van idee naar start-up naar de wereldmarkt

Over Steven Nelemans

Steven Nelemans (1995) begon in 2013 met zijn studie Electrical Engineering en werd oprichter en CEO van Amber, een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

Amber: een electrische auto die je alleen gebruikt als je hem nodig hebt. Steven werd onder andere verkozen tot Ondernemend Talent 2017 door het Financieel Dagblad en was finalist voor de Meest Veelbelovende Ondernemer door Sprout.

Steven nelemans spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Steven Nelemans als spreker?

Recensie

Steven is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Steven.

Simone Keizer

Adviseur Marketing en Communicatie

Erg indrukwekkend

“We zijn heel tevreden over de presentatie van Steven, de interactie met het publiek is goed en zijn presentatie is zeer laagdrempelig. Om de ervaring compleet te maken heeft Steven een demonstratie gegeven met zijn elektrische auto en de gebruiksvriendelijke app, erg indrukwekkend.”

Meer over Steven Nelemans als spreker

Van idee naar start-up naar de wereldmarkt

Samen met zijn co-founders richtte hij drie jaar geleden Amber op, met het doel om de grote uitdagingen in onze huidige mobiliteit op te lossen. Met het bewezen Amber platform hebben ze een manier gevonden om mobiliteit duurzamer, flexibeler, goedkoper, en toegankelijker te maken. Op dit moment is Amber marktleider in de zakelijke markt en zijn de voorbereidingen voor een internationale launch in volle gang.

Door de combinatie van technologische kennis en een voorliefde voor ondernemen is Steven zeer geïnteresseerd in de theorie achter innovatie. Wat is innovatie precies, bestaat exponentiële innovatie eigenlijk wel, en hoe kun je innovatie bijvoorbeeld toepassen in je huidige bedrijfsvoering? Deze vraagstukken behandelt Steven in zijn presentaties en hij vertelt hoe je je staande kunt houden nu innovatie steeds harder lijkt te gaan. Innovatie lijkt een fenomeen wat enkel weggelegd is voor bedrijven met een R&D budget van enkele miljarden, of technologische genieën die nieuwe apps voor groeiende markten ontwikkelen. Echter kunnen juist de bedrijven met gelimiteerde budgetten en kleine investeringsmogelijkheden relatief gezien de grootste stappen zetten. Ondernemen en innoveren heeft te maken met mindset, zorgen dat je de samenwerking opzoekt en elke kans grijpen die zich voordoet. Innoveren ligt ver buiten je comfortzone, omdat je steeds nieuwe dingen uit moet proberen. Zoals het bekende gezegde gaat: Insanity is doing the same thing over and over, and expecting different results.

In Nederland kennen we veel uiteenlopende ideeën over innovatie en ondernemerschap, veelal afkomstig uit boeken en opleidingen. Echter kun je het meeste leren over innovatie en ondernemerschap door het simpelweg te doen. Praktijkvoorbeelden uit Stevens leven als start-up ondernemer worden als rode draad door het verhaal heen gebruikt, zoals het vallen en opstaan en de belangrijkste lessen. Steven heeft veel tijd doorgebracht in Silicon Valley, een inspirerende regio waar Nederlandse ondernemers veel van kunnen leren. In Silicon Valley snappen ondernemers nog beter dan hier hoe belangrijk samenwerking en coöperatie is voor de levensvatbaarheid van een innovatieve start-up. Tijdens zijn lezing zal Steven de jongensdromen van een jonge ondernemer vertalen naar tips en tricks om effectiever te ondernemen, om innoveren laagdrempelig te maken, en vanaf nu overal het maximale uit te halen.

Thema’s

  • Van idee naar start-up naar de wereldmarkt
  • Inspiratie vanuit samenwerken aan duurzaamheid

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons