Steven Van Belleghem als spreker boeken

De toekomst van klantgerichtheid

Over Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is een internationale keynote spreker. De voorbije jaren gaf Steven meer dan 1.000 presentaties op events in meer dan veertig landen. Zijn core expertise is de toekomst van klantgerichtheid.

De combinatie tussen klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke toets, is de leidraad in de verhalen van Steven. Hij weet het publiek te boeien met sprekende voorbeelden, grappige anekdotes en concreet advies.

Steven Van Belleghem als spreker inhuren boeken

Meer over Steven Van Belleghem als spreker

De toekomst van klantgerichtheid

Steven is ondernemer. Hij is mede-oprichter van het inspiratie bureau Nexxworks en van het social media agency Snackbytes. Daarnaast is hij investeerder in het snel groeiende digitaal bureau Intracto en van de AI scale up Hello Customer. Tenslotte is Steven ook bestuurder bij Plan International. Naast het ondernemerschap is Steven ook academisch actief als part time marketing professor aan de Vlerick Business School.

Steven is auteur van internationale bestsellers. Hij verkocht meer dan 120.000 boeken. Zijn boeken zijn vertaald in zeven talen en hij won diverse awards (meest innovatieve marketing boek, beste marketing boek, beste internationale business book). Zijn laatste boek heet “The offer you can’t refuse”. 

Als je bedrijf erin slaagt een goed werkende digitale dienstverlening aan te bieden, een levenspartner van klanten te worden en mede een oplossing te zijn voor maatschappelijke uitdagingen, dan bouw je ‘an offer you can’t refuse’.

Hij is een populaire vlogger: zijn youtube kanaal (www.youtube.com/stevenvanbelleghem) heeft meer dan 1,2 miljoen views.

Some personal facts:
• Steven is een grote Disney fan. Eén van zijn dromen kwam uit toen hij een kleine gastrol kreeg in de Vlaams versie van Cars 3.
• Steven is fan van Club Brugge. Hij vindt het super dat hij betrokken was in het uitwerken van de sociale media strategie van Club Brugge. Hierdoor was zijn favoriete team in 2010 de eerste Belgische ploeg die professioneel gebruik maakte van deze toenmalige nieuwe communicatie kanalen.
• Steven woont in een kleine, landelijke gemeente in België, waar hij enorm kan genieten van de analoge wereld.

Thema’s

  • De toekomst van klantgerichtheid
  • De kracht van conversaties
  • Bent u klaar om opnieuw uw bedrijf uit te vinden?
  • Digitaal wordt nu menselijk

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons