Theo Kroese als spreker boeken

De kunst van het moeiteloos veranderen

Over Theo Kroese

Theo Kroese is organisatieadviseur, interimmanager, auteur en spreker over Moeiteloos veranderen. Hij is oprichter van Moving As One, een bureau dat organisaties helpt om succesvol en duurzaam te veranderen. Theo Kroese heeft veel succes met zijn thema “De kunst van het moeiteloos veranderen”. Op grond van zijn rijke praktijkervaring maakt hij gebruik van vele praktijkvoorbeelden uit een diversiteit aan branches om te laten zien hoe iedereen de kunst van veranderen onder de knie kan krijgen.

Theo Kroese als spreker inhuren boeken

Meer over Theo Kroese als spreker

De kunst van het moeiteloos veranderen

Alweer een spreker over veranderen? Jazeker en dat is nodig ook! Want Theo Kroese maakt korte metten met de mythe dat verandering te managen is. Ook al zijn er talloze managementboeken en seminars die dat beweren. Verandering kan zelfs nooit het doel zijn. En juist omdat veel managers denken dat dit wel zo is gaan tal van veranderprojecten gebukt onder fricties die verandering belemmeren, te veel
energie kosten en het werkplezier afbreken. Want traditioneel (verander)management druist in tegen de menselijke natuur en leidt tot fricties die verandering en groei belemmeren. Medewerkers en managers worden er ongelukkig van.

Theo legt het allemaal uit in zijn lezingen over Moeiteloos veranderen. Daarbij neemt hij het publiek vooral mee in een andere visie op management. Eentje waarin de gewenste verandering in alle vrijheid ontstaat. Dat is effectiever, sneller en leuker dan verandering die ‘gemanaged’ wordt. Hij bespreekt daartoe de vier kenmerken waarmee je het verandervermogen van iedere organisatie voedt. Het verhaal
van Moeiteloos veranderen bevat praktijkvoorbeelden en wetenschappelijke inzichten. Theo spaart zichzelf niet met persoonlijke ervaringen waarin verandering jammerlijk mislukte. Maar ook bespreekt hij ontroerende en hilarische momenten van verbinding met collega’s die leidden tot moeiteloze verandering met wonderbaarlijke resultaten.

Juist deze momenten laten je inzien dat de beste verandering ontstaat wanneer mensen in vertrouwen samenwerken, hun talenten inzetten en elkaar helpen. Moeiteloos veranderen gaat uiteindelijk over ‘de manager als mens’, management als een sociale kunst. Theo’s lezingen inspireren managers die deze kunst willen verstaan om zichzelf de belangrijkste en misschien wel leukste vraag te stellen: wie
wil ik zijn en hoe kan ik helpen? De keuze is aan jou!

Thema

  • De kunst van het moeiteloos veranderen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons