Toine van Peperstraten als spreker of dagvoorzitter boeken

Sportquizpresentator en Dagvoorzitter

Over Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten was bijna twintig jaar lang presentator van Studio Sport. Hier was hij onder meer te zien tijdens de Champions League, het UEFA Cup voetbal en de sportjournaals. Bovendien was hij het ‘vaste gezicht’ van de zaterdagavond met eredivisie-voetbal. Een presentatie van Toine is een reis met prachtige beelden door de rijke sportgeschiedenis van Nederland.

Toine van peperstraten spreker inhuren

Meer over Toine van Peperstraten als spreker

Sportquizpresentator

Toine van Peperstraten was naast zijn werk voor Studio Sport ook lange tijd de presentator van Langs de lijn. Daarnaast is hij actief als journalist én hij is ambassadeur van de Eye Care Foundation en de Special Olympics.

In 2013 stapte hij over naar de nieuwe zender Fox Sports. Na een flink aantal jaren te horen zijn geweest op NPO Radio 2, presenteert hij nu vier dagen per week het programma Stax & Toine samen met Dionne Stax op NPO Radio 1.

Thema

  • Een reis met mooie beelden door de rijke Nederlandse sporthistorie

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons