Tom Coronel als spreker boeken

De fascinerende wereld van de Formule 1 en de magie van Max Verstappen

Over Tom Coronel

Naast zijn carrière als ondernemer is Tom Coronel vooral bekend als autocoureur. Als zoon van autocoureur Tom Coronel Sr. werd racen hem met de paplepel ingegoten. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Coronel racet vanaf die tijd in verschillende raceklassen. Eerst in Nederland en later op internationaal topniveau. Zo woonde en leefde hij vijf jaar in Japan en won het Japanse Formule 3 kampioenschap, evenals het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3

Tom Coronel als spreker inhuren

Meer over Tom Coronel als spreker

De fascinerende wereld van de Formule 1

De jaren daarna breidde Tim zijn cv flink uit met vele races, overwinningen en kampioenschappen zoals DTCC, Dakar, 24 hrs Nurnburgring, het ETCC, WTCC en de Le Mans Series. Sinds 2002 is Tom – als enige coureur ter wereld – zonder onderbreking actief in de hoogste internationale toerwagencompetitie, eerst FIA ETCC, daarna FIA WTCC, vervolgens FIA WTCR en TCR World Tour. Hij won meerdere malen de Independents’ Trophy, het klassement voor privérijders, en behaalde ook meerdere algehele race-overwinningen, waarbij hij ook de fabrieksrijders versloeg. Tom heeft inmiddels ook tien deelnames aan de Dakar-rally op zijn naam staan.

Ook is hij regelmatig actief als analist bij de televisie-uitzendingen van de Formule 1 voor Viaplay en is hij ook vaak te gast in andere tv-programma’s als ‘AutoXperience’,  ‘RIB Rally’, ‘Wheels on 7’, ‘Red Bull Air Race’, was hij jurylid van ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’. Tenslotte is Tom zeer actief op sociale media, waarmee hij ook voor zijn partners een enorme reikwijdte genereert.

Thema

  • De fascinerende wereld van de Formule 1

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons