Tom Jessen als spreker of dagvoorzitter boeken

Innovatie in communicatie

Over Tom Jessen

Om beter gehoord en gezien te worden is het belangrijk om goed te communiceren. Dat betekent inzicht in jezelf, maar ook in je ontvanger. Wat is goede communicatie? Hoe pak je online en fysiek de aandacht en zorg je dat mensen meer willen weten? Hoe zorg je ervoor dat ze aan je lippen hangen? Voor professionals die meer invloed willen uitoefenen op anderen en daarvoor de meest effectieve technieken willen gebruiken, geeft Tom exclusief via de TeeuwenGroep de keynote presentatie Public Speaking.

Tom Jessen inhuren boeken als spreker dagvoorzitter

Meer over Tom Jessen als spreker

Innovatie in communicatie

Al tien jaar werkt Tom Jessen als dagvoorzitter en presentator dagelijks met de meest invloedrijke sprekers, trainers, opiniemakers en consultants van Nederland. Hij heeft goed gekeken naar de manier waarop zij hun publiek overtuigen en inspireren. Ook deed hij uitgebreid onderzoek binnen de communicatieleer en marketing om goed te begrijpen hoe je online en fysiek maximaal impact kunt hebben op mensen. De inzichten en technieken kan iedereen leren. Ook mensen die onzeker zijn over hun eigen verbale kwaliteiten. Meer gezien en gehoord worden is een essentiële vaardigheid in een wereld waarin aandacht een product is dat verkocht wordt. Met meer impact communiceren en presenteren is mogelijk op elk niveau. Bij volle zalen, in een studio, voor een podcast, bij een online training, aan een vergadertafel en één op één.

Tom Jessen is tevens expert op het gebied van spraakbesturing.

Tom Jessen is ook gefascineerd door ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelliggentie en ChatGPT en heeft inmiddels door zijn vele dagvoozitterschappen op dit gebied een rijke ervaring opgebouwd in een diversiteit aan branches en organisaties.

Hij gelooft dat er een audio-revolutie gaat plaatsvinden in de komende jaren en dat dingen als het bestellen van een pakketje met je stem straks heel normaal is. Typen is passé. Praten met apparaten is de toekomst. Zeker met de uitrol van 5G zijn de kansen groot.

Als dagvoorzitter begeleidt hij tientallen congressen en seminars in binnen- en buitenland. Merken waar Tom regelmatig voor werkt zijn PON, ING, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.

De keynote is exclusief via de TeeuwenGroep te boeken.

 

Thema

  • Innovatie in communicatie

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons