Tony Bosma als spreker boeken

Actualiteiten rond nieuwe media, trends en technologie

Over Tony Bosma

Tony Bosma staat bekend als een inspirerende en uniek futurist en trendwatcher. Dat hij zich onderscheidt in de wildgroei aan trendwatchers blijkt uit het feit dat Tony Bosma een veelgevraagd spreker is op hoog niveau wereldwijd. Naast lezingen adviseert hij ook vooral veel organisaties en overheden.

Tony Bosma spreekt over een transitie. Een fundamentele shift in maatschappij die ieder businessmodel en bestaansrecht raakt. Zijn presentaties zijn eye-openers en haken altijd in op de allerlaatste trends en ontwikkelingen.

Tony Bosma inhuren boeken spreker

Meer over Tony Bosma als spreker

Actualiteiten rond nieuwe media, trends en technologie

Tony Bosma heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en dat merk je aan alles. Hij spreekt  over fundamentele ontwikkelingen die voor blijvende veranderingen zorgen. Dus geen hoogdravende gadgetshow, maar een fundamentele blik op een radicaal veranderende wereld. En dat alles ondersteund door prikkelend beeld- en video materiaal.

Leuk detail; Tony is als enige Nederlandse trendwatcher meerdere malen genomineerd voor Trendwatcher of the Year, in verschillende categorieën en in 2016 is hij officieel toegetreden tot de Top Honderd van de beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Het werk van Bosma staat bekend om de confronterende en inspirerende inhoud. Een rollercoaster van emotie die ervoor zorgt dat mensen geraakt worden. De lezingen van Bosma zijn multimediaal en met veel beeld, waarbij altijd de meest actuele ontwikkelingen zijn toegevoegd.

Naast presentaties en workshops wordt Tony Bosma veelvuldig gevraagd als toekomstexpert, panelsessie, jurylid en inspirator/executive coach. Vanuit zijn rol als trendwatcher futurist is hij een veelgevraagde gast in de media om te reageren op actuele gebeurtenissen. Tevens is Tony Bosma een van de voornaamste auteurs van de Trendrede, de jaarlijkse tegenhanger van de troonrede en inmiddels belangrijk visiedocument voor de politiek en organisaties. De Trendrede is een jaarlijkse samenwerking tussen vooraanstaande trendwatchers van Nederland.

De presentaties van Bosma zijn een belevenis die je huidige kijk op de wereld fundamenteel zullen ‘resetten’. A mind stretched by a new experience will never fall back to  its old way of thinking.

Thema’s

  • Trends in maatschappij, economie en technologie
  • De toekomst van de zorg, financiële wereld, marketing, mobiliteit, overheid, veiligheid, onderwijs, retail, telecom en media
  • De opkomst van een circulaire betekenisvolle wereld
  • Radicale innovatie, niet kijken maar zien
  • Reset van marketing, disrupt or be disrupted
  • Digitalisering, snelle technologie – langzaam leven
  • Privacy en data, fysiek is het nieuwe uniek
  • De toekomst van Europa
  • Extend Limits
  • Cybercrime

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons