Ugur Pekdemir als spreker boeken

Intercreatie: Denken vanuit samenspel

Over Ugur Pekdemir

Ugur Pekdemir is directievoorzitter van Rabobank Amstel &Vecht. Hij is een voorbeeld van een inspirerende, dienende, mensgerichte en bezielende leider, die zelf de regie in zijn leven nam. Hij klom op uit een arbeidersmilieu, studeerde af in bedrijfseconomie, werd directeur bij de Gemeente Tilburg van 450 medewerkers en directeur-bestuurder bij een lokale Rabobank. Hij ziet zichzelf in alle bescheidenheid als voorbeeld voor allochtone jongeren en gaat in het beroepsleven liever voor ‘maatschappelijke winst’ dan voor winstmaximalisatie.

Ugur pekdemir spreker inhuren boeken

Meer over Ugur Pekdemir als spreker

Intercreatie: Denken vanuit samenspel

Ugur geeft leiding vanuit Turkse mystieke inspiratiebronnen, die universele waarden promoten, en hij leert zijn medewerkers om authentiek, passievol en open te zijn en gevoelens te delen. Dat zet zoden aan de dijk: qua klant- en werknemerstevredenheid en financiële performance doet de lokale bank het goed. Ook kreeg de bank de MVO-prijs.

In 2010 werd Ugur Pekdemir als directievoorzitter bij Rabobank Noord-Kennemerland
onaangenaam verrast: Een audit leidde tot een enorme uitdaging voor de bank. De bank kreeg hierdoor de ‘RKB-status’ opgelegd, wat betekent dat de bank er niet goed voor stond. In het traject om zijn organisatie uit dit dal te krijgen, toonde Ugur Pekdemir zich een inspirerend leider. Met zijn team, personeel en een enorme dosis doorzettingsvermogen wist hij de bank in de daaropvolgende twee jaar weer op de rails te zetten.

Openheid, samenwerken en oprechte aandacht voor iemands persoonlijke talenten zijn speerpunten in zijn aanpak en vormen de basis voor zijn idee van intercreatie. Intercreatie is het “denken vanuit samenspel, gezamenlijk iets nieuws bouwen met behoud van het goede van beide kanten, een soort verbondenheid.” Op die manier heb je het beste van beide werelden!

 

Thema’s

  • Intercreatie: Denken vanuit samenspel

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons