Vivian Reijs als spreker of dagvoorzitter boeken

De hormoon survivor

Over Vivian Reijs

Vivian Reijs is moeder van twee kinderen, dochter Day en zoontje James. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben, waar zij twaalf kilo aankwam, merkte ze dat haar lijf niet meer bij haar paste. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf.

Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen op dit gebied. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. 

Vivian Reijs spreker inhuren boeken

Meer over Vivian Reijs als spreker

De hormoon survivor

Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert. Haar missie: vrouwen in hun kracht zetten en te helpen zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoonbalans. Vivian heeft het gezondheidsplatform Vivonline.nl opgericht, dat vrouwen helpt hun leefstijl te veranderen door middel van de juiste voeding, een mindset shift, het doorbreken van onbewuste patronen en door vele biohacks toe te passen.

Het is Vivians doel, als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, om vanuit de visie klinische Pyscho Neuro immunologie vrouwen te helpen de hormoonbalans te herstellen. Hiervoor is speciaal de unieke “Viv methode” ontwikkeld.

In 2017 kwam haar eerste boek ‘Gezonder met Viv’ uit, in samenwerking met uitgeverij Kosmos. Vrij snel volgde de bestseller “Herstel je hormonen” die al ruim 30.000 keer verkocht is, over het bewaken van de hormoonbalans. In ‘Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020’ en  ‘Help, ik val niet af’ staan de hormoonbalans en verlies van blijvend gewicht centraal,

Vivian geeft presentaties en trainingen door heel Nederland aan ruim 20.000 vrouwen en maandelijksbereikt ze ongeveer 70.000 vrouwen met het vrouwenplatform Vivonline.nl om ze te informeren en helpen met het herstellen van de hormoonbalans.

In haar presentatie ‘de hormoon survivor’ vertelt Vivian hoe ze vrouwen helpt door middel van de unieke “Viv methode”. Ze legt uit hoe leefstijlveranderingen, de juiste voeding, supplementen, een verandering in mindset, vele biohacks en het doorbreken van onbewuste patronen bijdragen aan een goede hormoonbalans en een gezond en happy leven.

Voor de lifestylezender van Nederland Goodlife radio maakt Vivian wekelijks het radioprogramma ‘Viv Health show’ voor vrouwen die gezond, energiek en blij willen leven.

Ze is ook een uitstekende dagvoorzitter.

Thema’s

  • De hormoon survivor

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons