Walter Faaij als spreker boeken

Duurzaamheid en Klimaatverandering

Over Walter Faaij

Walter Faaij (1984) is corporate antropoloog, consultant, spreker, facilitator, onderzoeker en verhalenverteller. Hij is oprichter van Green Culture Lab en associate partner van netwerkorganisatie Human Dimensions.

Walter begeleidt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering. Hij heeft zijn exotische roots op Groenland, waar hij onderzoek deed naar de sociale effecten van klimaatverandering.

Walter faaij inhuren boeken

Meer over Walter Faaij als spreker

Duurzaamheid en klimaatverandering

Walter helpt  organisaties en bedrijven met het vinden van antwoorden op cultuur-vraagstukken. Omdat verandering over mensen gaat. Over gedrag, percepties en onze relaties met de wereld om ons heen. Walter heeft uitgebreide ervaring  met etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen, het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, directiecoaching, marktonderzoek, en het faciliteren van ingewikkelde en moeilijke stakeholderdialogen binnen of tussen organisaties.

Walter spreekt regelmatig over organisatiecultuur, corporate antropologie en duurzaamheid. Corporate én exotisch. Met veel praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Nieuwsgierig tot op het bot. Heeft nog steeds niet uitgedokterd waarom mensen doen wat ze doen. Bezoekt graag exotische oorden zoals Groenland, Spitsbergen, Mongolië of Irak.

 

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons