Willem Vermeend als spreker boeken

Internet of Things

Over Willem Vermeend

Willem Vermeend is ondernemer en investeerder op het gebied van het internet en nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en het internet of things (IoT). Daarnaast is hij als hoogleraar Economie 4.0 verbonden aan de Open Universiteit en maakt hij deel uit van de nationale stuurgroep Smart Industry. Ook is hij commissaris bij verschillende bedrijven en auteur van economische, fiscale en financiële bestsellers. Samen met Oxford hoogleraar Rick van der Ploeg schrijft hij een wekelijkse digitale column in de Financiele Telegraaf. 

Willem vermeend inhuren boeken spreker

Meer over Willem Vermeend als spreker

Internet of Things

Willem Vermeend is ondernemer en investeerder op het gebied van het internet en nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en het internet of things (IoT). Daarnaast is hij als hoogleraar Economie 4.0 verbonden aan de Open Universiteit en maakt hij deel uit van de nationale stuurgroep Smart Industry. Daarnaast is hij commissaris bij verschillende bedrijven en auteur van economische, fiscale en financiële bestsellers. Samen met Oxford hoogleraar Rick van der Ploeg schrijft hij een wekelijkse digitale column in de Financiele Telegraaf.

In de periode 2016-2018 was hij ook actief als Fintech-ambassadeur voor het kabinet. In de periode 1994-2002 was Vermeend staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Recente publicaties zijn: Working with Blockchain (Vermeend@ De Bruin); De economie van de toekomst is slim en groen (Vermeend & Koornstra) en De revolutie van Internet of Things (Vermeend & Vukicevic).

 

Thema’s

– Hoe staat ons land ervoor?
– Internet of Things / Technologie die de wereld op zijn kop gaat zetten

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons