Wouter Parent als spreker boeken

Het verhaal van een hacker

Over Wouter Parent

Wouter Parent is sinds 2002 actief in de veiligheidsbranche. Hij wordt gedreven door de missie om zoveel mogelijk ondernemers bewust te maken van de risico’s op cybercriminaliteit.

Volgens Wouter krijgt iedere organisatie vroeg of laat te maken met digitale criminelen. De vraag is niet zozeer of het gebeurt maar wanneer en vervolgens wat de impact is. De vraag is: “Heeft u uw risicobeheersing onder controle?”

Wouter parent spreker inhuren boeken

Meer over Wouter Parent als spreker

Het verhaal van een hacker

Cybercriminaliteit

Volgens Wouter is moeilijk voor een organisatie om te zien hoe kwetsbaar ze zelf zijn. Daarom zet hij vol in op Securtiy Awareness. Door het veranderen van de mindset van medewerkers kan in korte tijd veel effect worden gesorteerd. Het daadwerkelijk aantonen van kwetsbaarheden en het laten zien hoe een hacker denkt en werkt, zorgt daarbij voor een eye-opener.

Blockchain en cryptocurrrency workshop

De blockchain lijkt een nieuw begrip te zijn wat je steeds vaker hoort. Het meest bekende product op basis van blockchain is de cryptomunt Bitcoin. De blockchain is echter niet heel nieuw en kent al in een ver ver verleden diverse voorbeelden.

Cryptomunten halen regelmatig het nieuws vanwege sterke koersschommelingen en overheden die wat vinden van deze ontwikkelingen.

De kans is groot dat blockchain op zeer korte termijn net zoals het internet gemeengoed gaat worden. Verschillende organisaties experimenteren met de blockchain om lastige business processen eenvoudiger en foolproof te verwerken dmv de blockchain. Voorbeelden hiervan zijn Ing met een privacy-by-design project en multinational containervervoerder Maersk die door middel van de blockchain haar containers nauwgezet kan volgen.

Maar wat is nu de blockchain? Op welke manier kan een blockchain worden ingezet bij organisaties? Hoe komt het dat een goed ingerichte blockchain foolproof is?

In deze workshop neemt Wouter uw gasten mee in de wereld van blockchain en cryptomunten. Hij doet dat op een interactieve en pragmatische wijze, zodat voldoende discussie ontstaat en de presentatie geen enkel moment saai is!

 

Thema’s

  • Het verhaal van een hacker

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons