Xenia Kuiper als spreker boeken

Sociale Robotica

Over Xenia Kuiper

Het inhuren van Xenia Kuiper als spreker geeft inzichten over innovatie en ontwikkelingen in de zorg.

Xenia weet door haar ervaring en kennis op het gebied van zorginnovaties jouw gasten te boeien en te inspireren. 

Xenia Kuiper spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Xenia Kuiper als spreker?

Recensie

Xenia is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Xenia.

sprekersarchitecten teeuwengroep review

Yolanda Doornekamp

KNMT

Een hele goede presentatie

“We vonden het een hele goede presentatie. Bij Xenia proef je de praktijkervaring met innovatie en sociale robotica”

Meer over Xenia Kuiper als spreker

Zorginnovaties in de praktijk

Xenia Kuiper is een pionier op het gebied van technologische innovaties in de zorg. Haar favoriete quote is de leidraad voor haar werk: “Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist.” Deze originele denker is voortdurend op zoek naar praktische verbeteringen in de zorg. Xenia zet graag veranderprocessen in gang, zoals op het gebied van sociale robotica. Sociale robots kunnen een deel van het werk van zorgprofessionals overnemen en van veel positieve meerwaarde zijn voor zorgbehoevende mensen. Xenia heeft een jarenlange ervaring met de inzet van sociale robots in de gehandicaptenzorg en zij ziet vele kansen voor andere doelgroepen en sectoren.

Een rode draad in het werk van Xenia Kuiper is het verbinden van werelden. Xenia is een groot voorstander van het bundelen van krachten, om gezamenlijk vernieuwingen tot stand te brengen. Vanuit deze visie helpt ze startups en corporates in hun samenwerking, twee werelden met een compleet verschillende dynamiek, zodat zij samen een tastbare impact kunnen creëren voor de Nederlandse zorgconsument. Ook is Xenia redactieraad lid van het platform ICT&health.

Xenia’s werkterrein is het grensgebied tussen zorg en technologie, en haar innovaties moeten een directe impact hebben op de zorg en het welzijn van mensen. Xenia is bevlogen, zowel in haar werk als in haar presentaties. Deze zorg innovator pur sang weet het publiek te boeien en te verrassen. 

Thema’s

  • Zorginnovaties in de praktijk
  • Technologische trends in de zorg

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons