Yvonne Eshuis als spreker boeken

Hoe zorg je goed voor jezelf?

Over Yvonne Eshuis

Yvonne Eshuis is ondernemer, model en spreker. Ze studeerde rechten in Amsterdam en Entrepreneurship in San Francisco. Al vroeg in haar carrière realiseerde ze zich dat een leven als advocaat niet voor haar was en is ze haar eerste bedrijf in tech gestart.

Ze is de oprichter van The Good Life – een initiatief om mensen te helpen beter voor zichzelf te zorgen. Met deze health startup verzorgt ze onder meer de wellbeing programma’s voor grote internationale bedrijven zoals Bain & Company.

Yvonne eshuis spreker

Meer over Yvonne Eshuis als spreker

Hoe zorg je goed voor jezelf?

Na zelf intensief getraind te hebben met meerdere health experts op verschillende plekken in de wereld besloot ze The Good Life te starten. Het bedrijf is ontstaan uit een persoonlijke pijn, de ziekte en verlies van meerdere dierbaren kort achter elkaar. Mede hierdoor realiseerde Yvonne zich dat ons welzijn – hoe we ons dagelijks voelen – de basis is en toon zet voor al het andere in ons leven. Onze gezondheid, de kwaliteit van onze relaties, ons succes en geluk in werk.

Het is haar missie en droom om via The Good Life ‘personal wellbeing’ toegankelijk te maken op grote schaal en iedereen die zich goed wil voelen en gezond wil blijven van de essentiële educatie en tools te voorzien op het gebied van gezondheid. Op deze manier wil ze een stukje bijdragen aan de preventie van ziekte en het vergroten van de levenskwaliteit van mensen.

Yvonne heeft momenteel veel succes met haar thema: ” Zingeving: een onuitputtelijke krachtbron!”. Iedereen wil zowel privé als zakelijk zin aan zijn leven geven. Zingeving is een onuitputtelijke krachtbron omdat je dan een duidelijk doel in je leven hebt, waarbij je gedrag doordesemd is met zaken die er echt toe doen. Organisaties waarbij de medewerkers het gevoel hebben dat ze een zinvolle bijdrage aan de wereld leveren binden mensen en trekken nieuwe mensen aan. Het pad naar zingeving is niet altijd gemakkelijk omdat je bereid moet zijn platgetrapte paden en denkwijzen achter je te laten om te kiezen voor dat dat echt energie geeft. Goed voor jezelf zorgen betekent dus ook dat je zingeving als onuitputtelijke krachtbron onderdeel  moet maken van je leven.

Yvonne Eshuis neem je graag mee op het pad naar een rijker leven.

  • Jonge Toppers
  • Personal Wellbeing
  • Gezondheid
  • Zorg
  • Geluk
  • Leiderschap

Thema’s

  • Hoe zorg je goedvoor jezelf?
  • Zingeving: zeven krachtige tips voor een betekenisvol leven
  • Hoe inspireer je millenials?

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons