Aaron Mirck als spreker boeken

Digitale etiquette

Over Aaron Mirck

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Zijn laatste boek is een gids voor moderne etiquette: Niet appen tijdens het eten. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-Talk

Luc Panhuysen spreker inhuren boeken

Meer over Aaron Mirck als spreker

Digitale etiquette

Aaron Mirck geeft boeiende presentaties over de volgende onderwerpen:

Digitale etiquette: hoe gaan we met elkaar om op Zoom, Tinder, LinkedIn en groep-chats? Hij schreef een boek over dit onderwerp (Niet appen tijdens het eten) en gaf er een TEDxTalk over. De talk wordt vaak afgesloten met een quiz, waardoor het interactief en lichtvoetig is. 

Aandacht is je superkracht: dagelijks zijn we zo’n drie uur bezig met onze mailbox, twee uur met onze telefoon en we kunnen ons nog maar drie minuten op één taak concentreren. In deze keynote leren teams, ondernemers en freelancers hoe ze minder afgeleid en gestrest worden tijdens een werkdag. 

Wegwijs in de wereld van AI: Hoe werkt AI? Wat is het wel – en wat is het niet? In 2021 ontdekte hij dat teksten van AI meer likes scoren dan teksten die hijzelf bdacht. Maakt AI ons overbodig? Moeten we er bang voor zijn, zoals sommigen beweren? Deze keynote maakt je wegwijs in de wereld van AI. 

Aaron verzorgde lezingen bij organisaties als Public Spaces, AMS-IX, Samsung en Skybox.

Thema’s

  • Digitale etiquette
  • Aandacht is je superkracht
  • Wegwijs in de wereld van AI

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons