Aggie Hinskens als dagvoorzitter boeken

Over Aggie Hinskens

Aggie is met haar sprankelende persoonlijkheid een veelzijdig dagvoorzitter, presentatrice en gespreksleider. Haar werkwijze kenmerkt zich door verbinding, inclusiviteit en altijd een vleugje humor. Met haar ruime ervaring in verandermanagement in publieke en private sector, heeft ze een goed inzicht in de vraagstukken van organisaties. Hierdoor weet ze een diversiteit aan onderwerpen naadloos te verbinden met het doel van de bijeenkomst.

Aggie Hinskens als spreker inhuren boeken

Meer over Aggie Hinskens

In gesprekken vindt ze met souplesse de balans tussen het geven van ruimte en het vasthouden van de rode draad. Ze denkt in de voorbereiding graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat deze zo effectief mogelijk is voor zowel organisator als deelnemers. Ze heeft oog voor detail, behoudt het overzicht en beschikt over een breed scala aan werkvormen, voorbeelden en referenties, die ze graag inzet ten dienste van haar opdrachtgevers.

Als duizendpoot heeft Aggie de nodige podiumervaring en speelt eenvoudig in op siuaties. Ze is creatief met taal en weet sprekers en gasten op hun gemak te stellen, terwijl ze tegelijkertijd scherp en doortastend vragen stelt. Haar brede interesse in actualiteit, maatschappelijke ontwikkelingen en politiek helpt haar om verrassende verbanden te leggen, waardoor onderwerpen toegankelijk worden voor het publiek.

Haar open houding, positieve energie, creativiteit en professionele aanpak worden zeer gewaardeerd door haar opdrachtgevers.

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons