Alex Klein als spreker boeken

Ster van Succes

Over Alex Klein

Alex Klein studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode. Hij was eerder financieel directeur bij een beveiligingsbedrijf, commercieel manager bij de glasfabriek in Leerdam en doceerde jarenlang aan de Universiteit Nyenrode. Hij is een veel gelezen columnist voor De Telegraaf, schreef toegepaste bedrijfskunde boeken voor ondernemers en starters en geeft als freelance professor les op hogescholen en universiteiten in Europa en de VS.

Meer over Alex Klein als spreker

Ster van succes 

Mooie woorden hoor: creativiteit, motivatie, authenticiteit en communicatie. Maar wat ga jij zelf vanaf morgen anders doen? Het zijn vast fijne vakgebieden – marketing, verkoop, financiën, economie, human resources, ondernemerschap… Maar als je morgen wakker wordt, hoe pas je het dan toe? Wat Alex Klein doet, is uniek: hij kent (bijna) alle theorieën, is opgeleid in vijf verschillende vakgebieden en kan daardoor de onderlinge verbanden leggen. En ondanks zijn wetenschappelijke achtergrond spreekt hij de taal van de zelfstandig ondernemer, gericht op veranderingen in de dagelijkse praktijk, op korte termijn en met meetbare resultaten. Actuele voorbeelden, humor en (zelf)spot, veel energie en alles in jip- en-janneke taal een spreker die gemakkelijk twee, drie, vier uur boeit. En waarna je halsreikend naar morgen uitkijkt om al die aangedragen verbeterpunten door te voeren. 

Daarnaast is hij een veelgevraagd radio- en tv-commentator die regelmatig te gast is bij onder meer Netwerk en het NOS journaal. Na Alex Klein snap je waar al die theorieën en strategieën over gaan en hoe je er concreet baat bij kunt hebben. Kortom: eindelijk begrijpen en morgen gebruiken! Alex promoveerde in 2015 met zijn proefschrift Marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessen. Het proefschrift van Alex pleit voor een nieuwe rol voor marketing binnen organisaties.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe marketing zowel met betrekking tot de consument als de Business to Business marketing. Wat zijn de verkoopkanalen van de toekomst? Hoe zorgen we voor de juiste harmonie tussen digitaal en toch dichtbij de klant? Waar moeten we op focussen in de Business to Business marketing? Kortom: wat wil de klant van de toekomst en hoe kunnen we met de instrumenten van de toekomst optimaal inspelen op de wensen van deze klant.

 

 

  • hybride werken
  • marketing
  • verkoop
  • financiën
  • Ondernemen
  • human resource

Thema’s

 

  • Trends in marketing en verkoop
  • Nieuw leiderschap in het virtuele tijdperk
  • Teambuilding en thuiswerken
  • Mentale- en fysieke gezondheid bij thuiswerken: Hoe bereik je dit?

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons