Ben van der Burg als spreker of dagvoorzitter boeken

Innovatie in het digitale tijdperk

Over Ben van der Burg

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Als spreker kan hij boeiend vertellen over innovaties in het digitale tijdperk. Zijn eigen praktijk ervaring is de rode draad en kracht van zijn verhaal.

Ben van der burg inhuren boeken spreker dagvoorzitter

Meer over Ben van der Burg als spreker

Innovatie in het digitale tijdperk

Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Ook begon hij radio- en tv-programma’s te maken en columns te schrijven. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan. Ondertussen deed hij zijn MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was hij werkzaam voor WebAds Interactive als Product Director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Vanaf maart 2010 werkt hij bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Hij presenteert het radioprogramma bnr digitaal en de podcasts bnr nexus en de technoloog.

Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden; dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Ben is een enthousiaste en humoristische spreker en dagvoorzitter. Onderwerpen zoals digitalisering, participatiesamenleving, digitale innovaties en zijn schaatscarrière komen aan bod in zijn presentaties. Laat u meenemen in een kijkje in de toekomst van onze wereld.

Thema

  • Innovatie in het digitale tijdperk

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons