Chris Zegers als spreker of dagvoorzitter boeken

Ondernemer van je eigen leven

Over Chris Zegers

Robert Kennedy schreef ooit: “Sommige mensen dromen van dingen die ze kunnen zien”. “Ik droom liever van dingen die ik nog niet zie”, aldus Chris Zegers. Chris Zegers volgt de filosofie van Robert Kennedy en is een zeer authentiek mens, die zijn dromen durft te realiseren en zo een inspirerend voorbeeld is voor jongeren. Daardoor is hij een van de meest populaire rolmodellen voor jeugdige Nederlanders.

Chris zegers spreker inhuren boeken

Meer over Chris Zegers als spreker

Ondernemer van je eigen leven

Op een gepassioneerde manier vertelt hij over zijn reizen en de verrassende dingen die hij meemaakt. Veel reizen betekent ook dat je in aanraking komt met een verscheidenheid aan culturen, wat een verrijking is voor je leven. Hij kan ook boeiend vertellen over de manier van produceren van RTL Travel en zo de jongeren een kijkje geven in de wereld achter de tv-producenten. Hij speelde één van de hoofdrollen in de in 2009 geproduceerde schaatsfilm De Hel van ’63. In 2011 reed hij de Dakar Rally door Argentinië en Chili en speelde hij mee in de film Lotus over de eenzaamheid in de grote stad. Eind 2011 startte hij met het tv-programma 3 op reis waarbij hij een tocht maakt door Bolivia en Argentinië.

In 2015 reisde Chris door ons eigen land om de flora en fauna in kaart te brengen voor het programma Nationale Natuur Quiz, dat hij samen met Sophie Hilbrand presenteert.

In zijn presentatie Ondernemer van je eigen leven maakt Chris Zegers op een uitdagende manier jongeren/ondernemers duidelijk hoe ze kunnen kiezen om succes te hebben. Iedere dag biedt een zee aan keuzemogelijkheden. Ongemerkt sluipen tijdens studie en werk gedragspatronen en overtuigingen binnen waardoor we leven op basis van verwachtingen van anderen. Als je keuzes maakt die echt bij je passen, je hart en ziel volgt, zullen klanten, leveranciers en medewerkers voelen dat je authentiek bezig bent. Het is ook belangrijk om te vertrouwen op je intuïtie. In een tijd die met orkaansnelheid veranderd, is het onmogelijk om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen.

Chris Zegers is behalve een bevlogen spreker ook een succesvolle dagvoorzitter.

Thema’s

  • Ondernemer van je eigen leven
  • Sportquiz: Een Reis door de Rijke Nederlandse Sporthistorie
  • Reizen: je leert vele culturen kennen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons