Esther Korteweg als spreker boeken

Online Mindful Walk. Energie, Focus en Ontspanning

Over Esther Korteweg

Met haar jarenlange werkervaring in corporate organisaties kent Esther Korteweg als geen ander de valkuilen die schuilen achter succesvol zijn.

Esther korteweg inhuren boeken spreker

Meer over Esther Korteweg als spreker

Online Mindful Walk. Energie, Focus en Ontspanning

Esther Korteweg neemt je mee op een 60 minuten durende online mindful walk. Dit is een combinatie van wandelen, ademtechnieken en mindfulness. Het is een mooie start, een fijne break of een ontspannen afsluiting van een werkdag. Ieder tijdstip van de dag is het juiste moment om de deur uit te stappen voor een mindful walk. Samen met je collega’s en de mindful walk instructeur naar buiten waarbij  iedereen loopt in zijn of haar woonplaats. Iedereen loopt individueel en toch online met  elkaar verbonden. Na een online introductie, start de wandeling en ga je met elkaar op pad. Tijdens de wandeling gaat de telefoon in de jas en blijven de “airpods” aan. Je krijgt oefeningen die je meteen toepast en zo ervaar en voel je het effect. Praktisch en effectief én de ervaring neem je mee in je werk en dagelijks leven. Na de online Mindful Walk vindt een korte nabespreking plaats waarna je met meer energie en een heldere focus aan het werk gaat. Mindful walk is wandelen op een ontspannen én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, aandacht voor de adem en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte van haast en doorgaan wordt gehaald om meer stil te staan in het moment. Een Mindful Wallk is aandacht. Aandacht voor het team, aandacht voor de collega’s en vooral de aandacht dat ieder individu aan zichzelf mag geven. Er bestaat geen groter cadeau om hiervoor de tijd te nemen. Aandacht werkt.

Met haar jarenlange werkervaring in corporate organisaties kent Esther Korteweg als geen ander de valkuilen die schuilen achter succesvol zijn. Ze weet hoe ingewikkeld het is om jezelf wat meer tijd te gunnen om even op adem te komen. Het makkelijkste is om jezelf te laten leiden door de hectiek van de dag met meetings, actielijstjes, volle agenda’s en deadlines. Met haar online Mindful Walk nodigt Esther je uit om alles uit je handen te laten vallen en jezelf te laten leiden door bijvoorbeeld de adem en je zintuigen tijdens een wandeling. Je ontvangt tip en technieken die je meteen kunt integreren in de dagelijks leven. Het resultaat is meer energie en minder stress en ontspanning.

De mindful walk kan worden afgesloten met een sportquiz.

Sportquiz

Anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie.

Je wordt verrast door een rondreis door onze rijke sporthistorie en kunt tevens genieten van het spelen van een sportquiz. Legendarische sporthelden uit heden en verleden zie je schitteren zoals Frenkie de Jong, Mathieu van der Poel, Lieke Martens en Max Verstappen. Verder kan er een maatwerk sportquiz gemaakt worden die bijvoorbeeld gericht is op het EK-voetbal of de Olympische Spelen.

Thema

  • Online Mindful Walk. Energie, Focus en Ontspanning

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons