(Werk)geluk spreker inhuren

Waarom zou ik een spreker inhuren voor mijn event?

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Hoe werkt het boeken van een spreker?

Het boeken van een spreker is heel makkelijk. Wij gaan samen kijken naar wat voor spreker het beste bij uw event past en vervolgens kijken we hoe wij uw event het best kunnen organiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke spreker kan een inspirerende lezing geven over ons centrale thema? Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter voor ons congres? Wij geven u met meer dan 25 jaar ervaring advies over hoe u het beste uw event kan organiseren. Heeft u nog meer vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvend orientatiegesprek aan waarin u al uw vragen kan stellen.

Vind de beste spreker op het gebied van geluk & werkgeluk

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker over geluk? De TeeuwenGroep denkt graag met u mee. De ervaringsdeskundigen, psychologen en ondernemers gaan graag dieper in op diverse onderwerpen die aansluiten bij het onderwerp geluk, zoals mentale veerkracht, stress en gedragspatronen. De sprekers zetten eigen ervaringen om naar relevante lessen voor jou en uw bedrijf. De TeeuwenGroep biedt diverse mogelijkheden voor jouw event. We denken met u mee over de invulling van het event en gaan op zoek naar de best passende dagvoorzitter, inspirerende spreker of bekende Nederlander. De TeeuwenGroep koppelt u aan dé spreker voor jouw bijeenkomst, congres of webinar.

CSS is here

Wat voegt een ‘geluk spreker’ toe aan uw event?

Geluk sprekers motiveren uw gasten om het maximale uit hun zelf te halen. Zo inspireren deze sprekers over onderwerpen die aansluiten bij het onderwerp geluk. Deze sprekers zetten eigen ervaringen om naar relevante lessen voor u en uw bedrijf of organisatie.

Wat onderscheidt deze sprekers van andere sprekers?

Geluk sprekers gaan dieper in op thema’s, zoals mentale veerkracht, stress en gedrachtspatronen. Deze sprekers inspireren uw gasten en creëren een spraakmakende ervaring die gegarandeerd zorgt voor nieuwe verhalen.