Jeff Gaspersz als spreker boeken

Versterk je persoonlijke innovatiekracht

Over Jeff Gaspersz

Prof. dr. Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

Jeff gaspersz inhuren boeken spreker

Meer over Jeff Gaspersz als spreker

Versterk je persoonlijke innovatiekracht

Daarvoor was hij onder meer verbonden aan KPMG als Director van het Innovation Center en aan de Erasmus Universiteit. Hij combineert zijn hoogleraarschap reeds 20 jaar met een eigen onderneming op het gebied van innovatie advies. Hij is een veelgevraagd innovatie spreker op congressen en seminars en heeft, nationaal en internationaal, inmiddels ruim 1000 keynotes en masterclasses gegeven.  Jeff ondersteunde nationaal en internationaal 450 organisaties met het vinden en benutten van innovatiekansen.

Hij schreef 27 boeken over innovatie en business creativiteit, waaronder het boek “Dagelijks Innoveren”, “Versterking van innovatiekracht in 5 stappen” en het boek “Zo ontdek je innovatiekansen”.

In 2023 zal zijn nieuwe boek verschijnen “Versterk je persoonlijke innovatiekracht” gericht op professionals en managers in veranderende, naar innovatie strevende organisaties.

Thema’s

  • Versterk je persoonlijke innovatiekracht

  • Versterk de innovatiekracht van je organisatie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons