Marieke Smits als spreker of dagvoorzitter boeken

Politiek Watcher

Over Marieke Smits

Marieke Smits is een parlementair journalist en politiek commentator, die tijdens haar presentaties ingaat op de actuele politieke ontwikkelingen en de steeds verdergaande versplintering van het politieke landschap. Door haar ervaring als politiek adviseur bij de talkshow OP1 kan zij ook een boeiende kijk achter de schermen geven bij de redactie van een talkshow. Daarnaast is Marieke Smits een enthousiast dagvoorzitter, die een event op natuurlijke wijze in goede banen leidt.

Marieke smits inhuren boeken als spreker dagvoorzitter

Meer over Marieke Smits als spreker

Politieke actualiteiten

Marieke Smits heeft als politiek assistent van een VVD-kamerlid het spannende verkiezingsjaar 2017 van dichtbij meegemaakt; het verloop van de campagne en hoe deze resulteerde in een overwinning. De campagne van 2021 heeft ze als politiek journalist op de voet gevolgd en zij heeft daarover in verschillende programma’s analyses gegeven en verslag gedaan. Met al deze ervaring heeft Marieke een breed netwerk in Den Haag opgebouwd.

Marieke Smits is ook werkzaam als politiek redacteur bij de talkshow OP1. Deze show was een onmisbare informatiebron tijdens de Corona-pandemie. Marieke is sinds het prille begin onderdeel van de redactie en heeft meegebouwd aan het programma dat het nu is. Ze schuift zelf regelmatig aan in de uitzendingen. Daarnaast is Marieke vast politiek commentator bij het tv-programma Goedemorgen Nederland.

Het inhuren van Marieke als spreker geeft jouw gasten nieuwe inzichten over politiek en zorgt voor een fascinerende ervaring. Ze zal verschillende discussies aanhalen om zo het publiek actief aan het denken te zetten.

Thema’s

  • Politieke actualiteiten

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons