Michiel Vos als spreker of dagvoorzitter boeken

Amerika en internationaal deskundige

Over Michiel Vos

Michiel Vos is een jurist, journalist en Verenigde Staten-correspondent. Hij heeft zowel de Nederlandse als de Amerikaanse nationaliteit. De in New York woonachtige Vos is op 18 juni 2005 getrouwd met de Amerikaanse Alexandra Pelosi. Zij is de dochter van Nancy Pelosi, de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Michiel Vos is een veelgevraagde commentator voor de Nederlandse en Belgische radio en tv. Regelmatig is hij te gast bij Eva Jinek.

Hij weet door zijn kennis en ervaring uw gasten te boeien en te inspireren. Zijn verhalen over politieke actualiteiten en de innovatieve kracht van de Amerikaanse economie zullen uw gasten verrassen. 

Michiel vos als spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Michiel Vos als spreker?

Recensie

Michiel is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Michiel.

andus group recensie sprekersarchitecten

Kris Rooijakkers

Andus Groep

Een echte aanrader!

“Was ontzettend boeiend en interessant. Ook erg interactief. Michiel is gebleven voor de borrel en nog wat informele gesprekjes, wat door de aanwezigen erg werd gewaardeerd. Een echte aanrader!”

Meer over Michiel Vos als spreker

De wereld achter het nieuws

Hij volgde de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 op de voet en ontmoette Donald Trump, Hilary Clinton en andere presidentskandidaten. Ook in het spannende verkiezingsjaar 2020 heeft hij de campagenes van dichtbij gevolgd en hiervoor regelmatig verslag gedaan in de Nederlandse en Belgische media. Onder meer dankzij zijn schoonmoeder Nancy Pelosi, de voorzitter van het Huis van afgevaardigden, kan hij deuren openen en is hij op de hoogte van de vaak verrassende achtergronden bij de media campagnes.

In zijn presentatie gaat hij onder meer in op de tweedeling in de Amerikaanse samenleving en de actuele politieke ontwikkelingen in het Biden tijdperk. HIj bespreekt de veranderende machtsrol van Amerika in de wereld en de relatie met de EU, China en Rusland. Ook gaat hij in op de verschillen in cultuur tussen de VS en Nederland en wat het voor hem als persoon betekent om deels in Nederland en de VS te wonen.

Michiel Vos bespreekt ook de innovatieve kracht van de Amerikaans economie en de kansen voor Nederlandse ondernemers om zaken te doen in de VS. 

Indien gewenst kan Michiel ook ingaan op hoe jongeren in Amerika zich voorbereiden op hun toekomst. Het Amerikaanse schoolsysteem is veel meer prestatiegericht dan in Nederland. Daarnaast speelt sport een grote rol en topsporters hebben mogelijkheden om riante studiebeurzen en faciliteiten te krijgen. Wat kunnen wij van dit land hierover leren?

Michiel Vos wordt ook met regelmaat geïnterviewd door zijn collega-spreker Tom Jessen voor het YouTube-kanaal Is De Wereld Gek Geworden (een samenwerking tussen de TeeuwenGroep en Tom Jessen). Bekijk de interviews hier.

Thema

  • De wereld achter het nieuws

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons