Mo Hersi als spreker boeken

Hoe gastvrij zijn wij Nederlanders?

Over Mo Hersi

Gevlucht vanuit zijn vaderland Ethiopië toen hij slechts drie jaar oud was,  naar Nederland gekomen samen met zijn ouders en drie broers. Mo Hersi heeft sindsdien niet stil gezeten. Zo is hij begonnen als jeugdspeler bij Ajax Amsterdam, heeft hij ook gespeeld bij FC Volendam, zijn studie afgerond en heeft hij zijn sporen verdiend binnen de financiële sector bij ABN AMRO.

Mo hersi inhuren boeken spreker

Meer over Mo Hersi als spreker

Hoe gastvrij zijn wij Nederlanders? 

In 2012 is Mo naar Australië vertrokken om daar zijn eigen voetbalschool op te starten en zijn diploma’s te behalen, met succes. Toen hij terugkwam naar Nederland heeft Mo zelf gekozen voor het podium. In Australië ronde hij de Master ‘Communication, speaking on stage’ af en sindsdien mogen we hem ‘inspirerend comedian’ noemen. Zijn speeches, vlogs en optredens hebben vaak genoeg een serieuze boodschap. “Ik wil laten zien dat mijn afkomst en mijn burgerschap elkaar niet in de weg hoeven te zitten”, aldus Mo Hersi.

2017 was het jaar dat Mo een voettocht maakte door heel Nederland. Hij merkte dat vluchtelingen vooral negatief in het nieuws kwamen en wilde daar iets aan doen. Mo: “Ik wilde mensen weer met elkaar verbinden en ze uitnodigen weer met elkaar in gesprek te gaan”. Wat eerst een idee was liep al snel uit op een voettocht van 31 dagen, zonder een cent op zak, over een afstand van zo’n 800 kilometer. Zijn programma ‘Mo the Messenger’ werd gevolgd door lokale, regionale en landelijke media en ruim 300.000 mensen volgden hem via Facebook. Deze ervaring heeft hij samengevat in een documentaire die in december 2017 in première is gegaan in de Kinepolis. Mo: “Ik wil laten zien dat ik ook deel uitmaak van Nederland en dat we samen allemaal Nederland zijn”.

In de presentaties van Mo Hersi staat het verbinden van mensen centraal, waarbij hij zijn verhaal baseert op zijn eigen ervaringen als vluchteling, voetballer en nu inspirerend comedian. Zijn verhalen zijn altijd met humor onderlegd en bevatten wijze lessen.

Thema

  • Hoe gastvrij zijn wij Nederlanders?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons