Mo Hersi als spreker boeken

Maak Tijd voor Inclusiviteit en Diversiteit!

Over Mo Hersi

Gevlucht vanuit zijn vaderland Ethiopië toen hij slechts drie jaar oud was,  naar Nederland gekomen samen met zijn ouders en drie broers. Mo Hersi heeft sindsdien niet stil gezeten. Zo is hij begonnen als jeugdspeler bij Ajax Amsterdam, heeft hij ook gespeeld bij FC Volendam, zijn studie afgerond en heeft hij zijn sporen verdiend binnen de financiële sector bij ABN AMRO.

Mo Hersie is momenteel een veelgevraagd spreker over Inclusiviteit en Diversiteit. Als jonge jongen moest hij zich al inleven in een wereld die nog nooit gehoord had van deze thema’s. Zijn verhalen zijn uit het leven gegrepen en vertelt door een man die het pad van Inclusiviteit en Diversiteit met vallen en opstaan heeft bewandeld en er als mens rijker uit is gekomen.

Mo hersi inhuren boeken spreker

Meer over Mo Hersi als spreker

Maak Tijd voor Inclusiviteit en Diversiteit!

Mo Hersi is een expert op het gebied van diversiteit en inclusie en thema vluchtelingen. Met zijn bijzondere levensverhaal en unieke perspectief op de wereld weet hij keer op keer zijn publiek te raken. Als voormalig topsporter, cabaretier, presentator, documentairemaker en schrijver heeft hij inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Mo Hersi weet als geen ander hoe belangrijk het is om diversiteit te omarmen en inclusie te bevorderen. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten met flair en humor, waarbij hij altijd oog heeft voor het menselijke aspect van deze onderwerpen. Het is zijn missie om mensen te verbinden en te inspireren om een bijdrage te leveren aan een betere samenleving.

Zijn boek De Inburgeringscursus voor Witte Mensen (al meer 6000 boek verkocht in eigenbeheer) biedt handvatten voor iedereen die graag diversiteit en inclusie wil bevorderen in hun omgeving. Bovendien komt hij binnenkort met zijn eerste kinderboek, Kapitein Mo en Co en de Driekleurenpet.

Met zijn verhaal weet Mo Hersi keer op keer te boeien en te inspireren. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, congressen, scholendagen, of andere thema-dagen, Mo Hersi is dé spreker en als dagvoorzitter die uw publiek zal raken en inspireren.

Boek Mo Hersi nu voor uw volgende evenement en laat u inspireren door zijn verhaal van verbinding en inclusie!

Thema

  • Maak Tijd voor Inclusviteit en Diversiteit!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons