Pauline de Wilde als spreker of dagvoorzitter boeken

LEF Boost

Over Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een veel gevraagd dagvoorzitter, presentatrice en spreker. Ze voelt als dagvoorzitter het publiek haarfijn aan. Haar economische achtergrond in combinatie met haar presenteer-ervaring zorgen ervoor dat zij de perfecte combinatie weet te genereren tussen inhoud en een goede sfeer. Zij zal uw publiek laten leven. Pauline is bekend van diverse zakelijke tv-programma’s als Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen, Lokaal Duurzaam van RTLZ en diverse reisprogramma’s als Snowmagazine en ViaVacance voor RTL4. 

Pauline de wilde spreker inhuren boeken

Meer over Pauline de Wilde als spreker

LEF Boost

Wat Pauline in haar tv-programma’s, net zoals live on stage, kenmerkt is dat zij écht contact maakt met mensen. Of dit nu gaat om een jaarcongres, een seminar, een diepte-interview, brainstormsessie of een (online)webinar, uw mensen zullen door haar passie en diversiteit geraakt worden. Zeker op het podium, maar ook in de voorbereiding, weet Pauline haar opdrachtgevers telkens te verrassen.

Pauline de Wilde weet als geen ander hoe je andermans boodschap laat beklijven. Echter heeft zij zelf ook een mooie boodschap en een missie: “Mensen laten doen waar ze van houden en daar zichtbaar mee durven zijn”. Pauline gelooft erin dat wanneer meer mensen vanuit persoonlijke ontwikkeling, vanuit hun unieke talent en vanuit hun zelfvertrouwen gaan leven en werken, er erkenning, erkenning en verbinding ontstaat. Dat zorgt ervoor dat mensen en daarmee organisaties gaan groeien. Daar is lef voor nodig, want groei gebeurt nu eenmaal niet in de comfort zone. In deze interactieve lezing pleit ze op inspirerende wijze voor lef, doorzettingsvermogen en het benutten van je talent. Met één garantie: na deze LEF Boost heeft iedereen een stap vooruitgezet.

Thema

  • LEF Boost

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons