Rob de Haas als spreker boeken

Met collectieve wijsheid naar continue innovatie

Over Rob de Haas

Rob vertelt met humor en enthousiasme over zijn passie voor het samenbrengen van mensen en de magie die daar kan ontstaan. Door het benutten van deze ‘collectieve denkkracht’ wordt creativiteit aangewakkerd en sneller resultaten behaalt. Tijdens zijn presentatie opent hij op energieke wijze de ogen en brengt hij de vergadering van ervaren ‘euvel’ naar ontmoetingen met impact, die het verschil maken en onmisbaar worden in het gezamenlijk bedenken van vernieuwende ideeën en concepten. Daarmee worden het momenten die cruciaal zijn, waar je met plezier naar uitkijkt. Een katalysator voor innovatieprocessen, optimale interne communicatie en cultuurverandering.

Rob de haas inhuren boeken

Meer over Rob de Haas als spreker

Met collectieve wijsheid naar continue innovatie

Rob is de vader van het gedachtengoed ‘framing the conversation’. Klinkt simpel en dat is het gelukkig ook. Door meetings te ontwerpen en te werken met slimme kaders kun je veel (tijd) besparen en wordt iedereen actief wordt betrokken bij het realiseren van de beste oplossingen en de mooiste inzichten. Met uitspraken zoals ‘schaf notulen af!’, ‘de rondvraag is voor luie vergaderaars’ en ‘geen doel, geen agendapunt’ schudt hij vergaderend Nederland wakker.

Rob neemt het publiek mee op reis langs schitterende ontmoetingen en daagt uit deze zelf op te zoeken. Een begenadigd spreker die interactie zoekt met de zaal door het publiek te betrekken en wakker te schudden. Rob is een echte man van het ‘hoe’. Zijn natuurlijk enthousiasme werkt aanstekelijk op zijn toehoor​ders. Door Rob’s aanpak ontstaan gegarandeerd vernieuwende ideeën en inzichten en zorgt hij ervoor dat er niet meer alleen ‘gezonden’ wordt maar echt interactie en creatie kan ontstaan.

Rob is niet alleen een bevlogen keynote spreker, maar kan (op aanvraag) zijn unieke specialisme ook direct toepassen op een congres of seminar om de actieve betrokkenheid van alle deelnemers te verhogen. Zo kan Rob ook een workshop koppelen aan zijn keynote, waar hij een stelling vanuit het dagthema onder de loep neemt. Tijdens deze sessie ervaren deelnemers hoe zij met behulp van de Meeting Design Cards succes halen uit ‘Meeting Design’. Ze werken met een real life case, zodat iedereen kan ervaren hoe je met deze methodiek alle mogelijke bijeenkomsten kunt regisseren, gericht op het vooraf geformuleerde, gewenste resultaat.

Thema’s

  • Met collectieve wijsheid naar continue innovatie
  • Webinar leidinggeven op afstand
  • Webinar online vergaderen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons