Sport spreker inhuren?

Waarom zou ik een spreker inhuren voor mijn event?

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Hoe werkt het boeken van een spreker?

Het boeken van een spreker is heel makkelijk. Wij gaan samen kijken naar wat voor spreker het beste bij uw event past en vervolgens kijken we hoe wij uw event het best kunnen organiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke spreker kan een inspirerende lezing geven over ons centrale thema? Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter voor ons congres? Wij geven u met meer dan 25 jaar ervaring advies over hoe u het beste uw event kan organiseren. Heeft u nog meer vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvend orientatiegesprek aan waarin u al uw vragen kan stellen.

De sport sprekers van de TeeuwenGroep

Bent u op zoek naar een motiverende spreker over sport en gezondheid? De TeeuwenGroep denkt graag met u mee. De ervaringsdeskundigen en topsporters gaan graag dieper in op diverse onderwerpen uit de sport, zoals teambuilding, motivatie of samenwerking. De sprekers zetten hun ervaringen uit de sportwereld om naar relevante lessen voor een bedrijf of organisatie, waardoor het publiek vol met inspiratie weer naar huis gaat. De TeeuwenGroep biedt diverse mogelijkheden voor uw event. We denken met u mee over de invulling van het event en gaan op zoek naar de best passende dagvoorzitter, motiverende sportspreker of bekende Nederlander. De TeeuwenGroep koppelt u aan de juiste spreker voor uw bijeenkomst, congres of webinar.

CSS is here

Wat voegt een sport spreker toe aan uw event?

Het boeken van een sport spreker kan uw event een enorme boost geven. Door de energie van een spreker uit de sportwereld zullen uw gasten ongetwijfeld geïnspireerd worden. Sport is een van de belangrijkste zaken in ons leven, want het zorgt namelijk voor verbinding. En dat is wat juist zo belangrijk in een organisatie is: verbondenheid. 

Wat onderscheidt sport sprekers van andere sprekers?

Sport is voor iedereen belangrijk, jong of oud, het maakt niet uit. Sport sprekers uit de wereld van beweging weten ‘algemene’ onderwerpen zoals leiderschap en talentontwikkeling enorm goed over te brengen door hun frisse toenadering. Uw gasten zullen veel sneller en beter de leerzame informatie over deze onderwerpen opnemen en onthouden.