Tom Sligting als spreker of dagvoorzitter boeken

Humor als krachtbron

Over Tom Sligting

Spreker Tom Sligting is een van de eerste comedians van Nederland. Met meer dan 4500 shows mag hij zich de meest gevraagde comedian van Nederland noemen. Sinds 1994 verzorgt hij ook maatwerkshows voor het bedrijfsleven en overheid. Met bijna duizend van dit soort shows is hij een ware specialist op dat gebied. Ook de Wrap-up show, waarbij hij op een conferentie ter plekke zijn speech schrijft is meer dan bijzonder te noemen. Met al deze ervaring is hij nu ook een Keynote Speaker. Met zijn topics ‘presenteren’ en ‘humor’ kan hij zijn verhaal naadloos aansluiten op uw evenement. Leerzaam, energiek en humoristisch. Ook als dagvoorzitter kan Tom het verschil maken. Altijd scherp, maar binnen de grenzen. Oprecht, energiek en met verstand van zaken. Er zal gedurende de dag nooit een ‘dull moment’ zijn als Tom op het podium staat, of de zaal in rent.

Tom sligting als spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Tom Sligting als spreker?

Recensie

Tom is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Tom.

recensie sprekers architecten teeuwengroep

France van Mourik

Gemeente Lelystad

De perfecte keynote spreker

“Tom Sligting is de perfecte keynote spreker. Hij heeft verstand van zaken en weet precies
hoe hij het moet aanpakken. Hij heeft ons een spiegel voorgehouden, met intelligente
content en veel humor en interactie. Veel dank!”

Meer over Tom Sligting als spreker

Humor als krachtbron

Na een studie commerciële economie heeft Tom een aantal jaren als trainer gewerkt voor een marketingbureau, en daarna nog twee jaar als regio manager in een verkooporganisatie. Toen ging het roer om. Na een zoektocht kwam hij terecht op het podium. In 1994 stond hij als één van de eerste stand up comedians op de planken bij het Comedy Café. Als snel volgde een theatertour met internationale comedians en talloze shows in verschillende comedy gezelschappen die langs de theaters trokken.  Shows op festivals als Lowlands, Oerol en ITGWO festival. Hij stond in het voorprogramma van Paul Anka en Julio Iglesias. Vloog naar Afghanistan om voor ‘onze jongens en meiden’ een bijzondere show te verzorgen en trad op voor Koning Willem Alexander in gezelschap van 155 internationale generaals. Met meer dan 4500 shows, heeft Tom een schat aan ervaring opgedaan die hij met passie deelt via zijn Keynote speech, zijn boek De Sprekersbijbel en zijn online E-learning platform.

De Keynote Speech Welcome to Disruptionland en zijn shows zijn in het Nederlands en Engels. Naast zijn Keynote is hij ook inzetbaar als dagvoorzitter en comedian met een maatwerk comedyshow of Wrap-up comedy show.

Met zijn fake speeches start Tom op een serieuze manier met zijn thema. Langzaam maar zeker ontwaakt zijn publiek en neemt humor de overhand. Tom is een energieke spreker die het verschil kan maken op een event – serieus en hilarisch – scherp en leerzaam. Tom Sligting weet als geen ander een zaal te bespelen met energie, kennis en humor. Speeches waarover wordt nagepraat – Speeches die het verschil maken op een evenement.

Specialismen:

  • Maatwerk comedy
  • Keynote speech over ons aanpassingsvermogen
  • De Company Roast
  • Maatwerk Quiz

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons