Unieke creaties

Uw evenement samengesteld op uw unieke wensen & situatie

Uw evenement op maat? Jazeker! Het evenement wordt namelijk door uzelf samengesteld. Welk thema heeft uw bijeenkomst? Wilt u één, of misschien twee sprekers? Nodigt u een dagvoorzitter uit? Om een indrukwekkende bijeenkomst te organiseren worden uw wensen en ideeën vooraf uitgebreid besproken en op maat gesneden voor uw doelgroep. Voor elk onderwerp hebben we topsprekers in ons arsenaal, die de aanwezigen zullen boeien met hun presentatie. Het heeft zeker meerwaarde om twee sprekers uit te nodigen; er ontstaat een dynamisch geheel, waarbij een onderwerp vanuit meerdere standpunten belicht wordt. Het presenteren van twee visies nodigt uit tot discussie, waardoor de bijeenkomst beslist als interessant zal worden ervaren.

Custom-made evenementen

Wij creëren samen met u een event dat volledig aansluit bij uw doelgroep.

Combineer sprekers & onderwerpen naar wens

Combineer verschillende sprekers en onderwerpen om uw gasten te entertainen, motiveren en activeren.

We denken proactief met u mee en adviseren u

Wij denken proactief met u mee en adviseren u wat voor sprekers en dagvoorzitters het beste bij uw event passen.

Alles is mogelijk

We kijken samen naar wat voor event het best bij uw organisatie past, en ondersteunen u hier volledig in.

“Om een indrukwekkende bijeenkomst te organiseren, worden uw wensen en ideeën vooraf uitgebreid besproken en op maat gesneden voor uw doelgroep.”

Spreker inhuren nieuws wereld

Unieke creaties in de spotlight:

Is de wereld gek geworden?

 

Het zijn turbulente tijden. De spanningen tussen Rusland en de
Oekraïne, China en Taiwan, de rol van Europa en de Verenigde Staten op het
wereldtoneel. Al deze zaken zorgen voor de nodige beroering. Ook in Nederland zijn er turbulente politieke en economische ontwikkelingen. Wat kunnen we van kabinet Rutte verwachten? Worden we meer solidair of groeien we verder uit elkaar?

Andere unieke creaties

Duurzaamheid en Klimaatverandering

Onze maatschappij van de toekomst zal een duurzame maatschappij zijn, waarin we als goede rentmeesters gaan zorgen voor een wereld waarin onze kinderen gelukkig kunnen zijn. 

Wat komt er op ons af? – Innovatie & Trends

Onze wereld verandert met orkaansnelheid. In deze unieke creatie gaan we in op innovatieve ontwikkelingen en doorbraakinnovaties die iedereen raken.

Spraakmakers rond leiderschap

De huidige tijdgeest vraagt om leiders die deze tijdgeest aanvoelen en dit op een heldere manier communiceren met hun medewerkers.

Groeien met impact

Samen met bekende sportpresentatoren blikken we terug op onze rijke sporthistorie. Het publiek wordt actief betrokken bij deze interactieve presentatie. 

Europa op snelheid
De energiecrisis, de oorlog in Oekraïne, de toestroom van mirgranten zorgen voor grote uitdagingen. Tijdens deze bijeenkomst wordt het publiek bijgepraat over het reilen en zeilen van de EU.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons