Bert-Jan Woertman als spreker boeken

Van idee naar wereldmarkt /Het geheim van een innovatieve regio

Over Bert-Jan Woertman

Bert-Jan Woertman is directeur van het Microcentrum. Dit is een High Tech Platform voor de maakindustrie met 600 leden. Doel is om kennis te vergroten, netwerken uit te bereiden bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurentie posite te versterken. Opgeleid als organisatiepsycholoog en bestuurskundige heeft hij zich gedurende zijn carrière vooral gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, zichzelf versterkende communities. Woertman is een verbinder: waar hij komt, ontstaan kansen tussen mensen die elkaar verder helpen. Het leidde tot vele vruchtbare allianties, tot projecten, producten en zelfs tot gebouwen. Degene die het overkomt zal het als serendipiteit zien, voor Woertman is het dagelijks werk: hij organiseert toeval.

Bert jan woertman inhuren boeken

Meer over Bert-Jan Woertman als spreker

Van idee naar wereldmarkt /Het geheim van een innovatieve regio

Bert-Jan Woertman (1971), organisatiepsycholoog en bestuurskundige, heeft hij zich gedurende zijn loopbaan gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, zichzelf versterkende innovatie ecosystemen. Sinds 2021 is Woertman directeur van Mikrocentrum, de kennis- en netwerkorganisatie voor de hightech- en maakindustrie. Na HR functies binnen Philips heeft Woertman als lid van het management team van 2005 – 2017 bijgedragen aan de ontwikkeling van High Tech Campus Eindhoven tot het Sillicon Valley van Nederland. Daarna vervulde Bert-Jan directiefuncties bij de TU/e Campus en de Brainport Industries Campus.

Bert-Jan is nauw verbonden met de wereld van de tech startups en studententeams in Brainport Eindhoven. Hij is mede-grondlegger van ‘deep tech venture building’ programma HighTechXL en van scale-up-broedplaats HighTech Plaza. Als liaison manager heeft Bert-Jan bijgedragen aan de groei van TU/e innovation Space. Hier starten studenten samen met onderzoekers en bedrijven innovatieve projecten. Als co-founder is Bert-Jan betrokken bij de braintech startup AlphaBeats. In 2018 werd hij uitgeroepen tot één van de 50 Toekomstmakers die het Nederlandse innovatie- en startup ecosysteem tot de top van de wereld maken.

Het succes van de Gerard & Anton Awards is ook het succes van geestelijk vader Bert-Jan Woertman

Thema’s

  • Innovatief op weg naar de wereldtop
  • Innovatie, van idee naar wereldmarkt
  • Sociale innovatie
  • Startups
  • Ecosysteemontwikkeling
  • Gebiedsontwikkeling
  • Campusontwikkeling
  • Community-ontwikkeling
  • Verbinden van ideeën, mensen en bedrijven

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons