Maurice Beijk als spreker boeken

Circulair Bouwen

Over Maurice Beijk

“Duurzaamheid is een grote economische kans.” Maurice Beijk specialist duurzaam bouwen kent geen twijfels. “Groen, gewoon doen!”, is zijn credo. De duurzaamheidsgoeroe, inspirator en praktijkman begon bijna twintig jaar geleden aan zijn missie. “Ik was lange tijd een roepende in de woestijn, maar nu is het tijd eindelijk aan het keren.”

Maurice Beijk inhuren boeken

Wat vonden anderen van Maurice Beijk als spreker?

Recensie

Maurice is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Maurice.

Peter Zwiers

Ubbo Emmius Scholengemeenschap

Geweldig

“Maurice is een brok volhoudbare energie.”

Meer over Maurice Beijk als spreker

Circulair Bouwen

Een schone wereld in 2050, dat is het grote doel van Beijk. De stip op de horizon, waar de overheid alleen nog maar circulair wil zijn en met 90 procent hernieuwbare energie. Bewustwording en anders durven denken, daar draait het om.

Per 1 mei 2019 werkt hij voor ReintenInfra waar hij zijn expertise zal inzetten om duurzaamheid in de bouwbranche verder vorm te geven.

Architect Maurice Beijk is de inspirator van het Rentmeester2050 concept en zet zich met veel passie in om te komen tot een duurzame wereld onder meer middels Circulair Bouwen. “Bij duurzame doelstellingen draait het niet alleen om milieu, techniek en materialen. Ook de mens staat centraal. Zo moeten vitaliteit en ontspanning een belangrijke rol spelen. Dat komt de mensen zelf ten goede, maar ook de bedrijven waar ze voor werken”. Momenteel is hij actief met het nieuwbouw project ReintenInfra in Borne. Mede uit reststoffen wordt hier een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd. Maurice Beijk kan er met passie over vertellen.

Thema

  • Circulair Bouwen

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons