Zorg spreker inhuren

Waarom zou ik een spreker inhuren voor mijn event?

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Hoe werkt het boeken van een spreker?

Het boeken van een spreker is heel makkelijk. Wij gaan samen kijken naar wat voor spreker het beste bij uw event past en vervolgens kijken we hoe wij uw event het best kunnen organiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke spreker kan een inspirerende lezing geven over ons centrale thema? Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter voor ons congres? Wij geven u met meer dan 25 jaar ervaring advies over hoe u het beste uw event kan organiseren. Heeft u nog meer vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Vraag snel en gemakkelijk een vrijblijvend orientatiegesprek aan waarin u al uw vragen kan stellen.

Vind de beste spreker op het gebied van de zorg voor uw event

Zoekt u een spreker met verstand van zaken op het gebied van de zorg? De TeeuwenGroep heeft een gevarieerd aanbod van sprekers op dit gebied. Zij kunnen het publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen dieper in op de verschillende aspecten van de zorg. De onderwerpen die hierbij naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld technologisering, vitaliteit en de ouder wordende mens. Wij denken graag met u mee over een passende spreker, ondernemer, gezondheidsdeskundige of dagvoorzitter voor uw event. 

CSS is here

Wat voegt een spreker over de zorg toe aan uw event?

Het boeken van een krachtige zorg spreker geeft duidelijkheid over innovatie en ontwikkelingen in de zorg. De zorgsector ondergaat namelijk een enorme transformatie. Inspireer uw gasten met onderwerpen als de zorg van de toekomst en digitale zorg op afstand.

Wat onderscheidt zorg sprekers van andere sprekers?

Onze experts op het gebied van de zorg laten uw gasten aandachtig luisteren naar hun verhalen. Ze gaan dieper in op onderwerpen als ehealth, robotisering in de zorg en kunstmatige intelligentie in de zorg. Het publiek zal ongetwijfeld geïnspireerd worden en perplex staan door de verhalen van onze sprekers.