Zabeth van Veen als spreker of dagvoorzitter boeken

Je bent goed zoals je bent, en hoe het nog beter kan!

Over Zabeth van Veen

Imago-expert Zabeth van Veen helpt mensen binnen organisaties met het ontwikkelen van hun performance, het benadrukken van hun kwaliteiten en de daarbij horende attitudes. Ze ondersteunt daarmee zowel de persoon als zijn (m/v/x) organisatie om waarde- en vooroordelen te voorkomen. Meer nog: deze in positieve zin om te buigen. Het inboeken van Zabeth zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Haar presentaties gaan dan ook met name over het beïnvloeden van menselijk gedrag en het sturen van het onderbewuste. Daarbij gebruikt zij nuttige en aansprekende anekdotes uit haar praktijk en actueel beeldmateriaal. Zo maakt Zabeth de vertaalslag van wetenschap naar het dagelijks leven. 

Zabeth van veen inhuren boeken als spreker

Wat vonden anderen van Zabeth van Veen als spreker?

Recensie

Zabeth is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Zabeth.

3M events sprekersarchitecten recensie

Laura Verheijen

Directeur 3M Events

Wij bevelen Zabth van Veen van harte aan

“Zabeth heeft voor een van onze opdrachtgevers in de retail een workshop ‘personal branding’ gegeven. Ze had zich daarvoor terdege voorbereid en zich ingelezen in de doelgroep, zodat zij treffend en herkenbaar haar verhandeling kon geven. Daarbij bleef er volop ruimte voor interactie, zodat de dynamische presentatie voor iedereen leerzaam was. Onze opdrachtgever was uiterst tevreden. Wij bevelen Zabeth van Veen van harte aan.”

Meer over Zabeth van Veen als spreker

Je bent goed zoals je bent, en hoe het nog beter kan! 

Zabeth van Veen is al vanaf 2005 een gevestigde naam op het gebied van imago & personal branding. Ze gaat uit van de mens als geheel. Lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, uiterlijkheden, stemgebruik en gedrag kunnen elkaar versterken, mits de persoon ook naar zichzelf durft te kijken. Dagelijks vernemen we in de media over bekende of minder bekende mensen die aan gezichtsverlies lijden. Imago’s worden net zo hard gemaakt als gekraakt. En wat kun je in het laatste geval dan het beste doen? Het is de reden dat Zabeth regelmatig te horen is op de radio, aanschuift aan talkshow tafels en tevens op internet haar adviezen en commentaren geeft over ‘imagebuilding’ en image-rebuilding’. Haar enthousiasmerende, directe en respectvolle manier van spreken, maakt haar geliefd als (keynote-)spreker op allerlei congressen en evenementen.

Zabeth is als spreker, trainer, adviseur, en als coach werkzaam met professionals uit alle denkbare branches en op alle niveaus. Haar werkterreinen waren reeds: de zorg, de bouwwereld, het onderwijs, lokale- & landelijke overheid, de accountancy, technische bedrijven, financiële bedrijven, beauty sector, vervoerssector, ingenieursbureaus, woningbouw coöperaties, vastgoedsector, telecom, spoorsector, trainings- & evenementenbureaus en de ICT-sector. Mede dankzij haar brede ervaring en achtergrond is Zabeth goed in staat haar expertise over te dragen en groepen mensen in beweging te krijgen. Ze weet haar klanten te overtuigen van het nut om zichzelf authentiek én professioneel te positioneren.

Zabeth van Veen was eerder onder meer directeur van een basisschool, werkte in de IT toen de eerste websites werden ontwikkeld, waar ze het belang leerde van digitale presentatie. Daarbij stuurde ze processen aan in de on- & offline communicatie voor bijvoorbeeld de Telegraaf Tijdschriften Groep. Zo specialiseerde ze zich in het effect van zichtbaarheid op alle fronten. Door cursussen en opleidingen op het gebied van presenteren, gelaatkunde, personal branding, LinkedIn, leiderschap en enneagram is ze in staat personen te analyseren en hardnekkige vooroordelen te ontrafelen. Ze staat bekend als een echte verbinder. Zabeth vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en zichtbaarheid en gebruikt humor als krachtbron.

 • Onderwijs
 • Zorg
 • Communicatie & Media
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Ondernemen
 • Leiderschap

Thema’s

 • Succesvoller zichtbaarder
 • Persoonlijke presentatie en het sturen van het onderbewuste
 • Zelfinzicht, Zelfvertrouwen en Zichtbaarheid
 • Imago
 • Vooroordelen

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons