Arjen Lubach als spreker boeken

Touren met Arjen Lubach

Over Arjen Lubach

Touren met Arjen Lubach is een feestelijke afsluiting van het bizarre 2020. Op geheel eigen wijze neemt Arjen je mee in zijn leven. Van Zondag met Lubach tot zijn theatertour en het boek Stoorzender. Met veel humor, interactie en onder leiding van presentator Tom Jessen

Arjen lubach spreker boeken

Meer over Arjen Lubach als spreker

Touren met Arjen Lubach

Over deze Tour
Touren met Arjen Lubach is een unieke ervaring voor medewerkers of klanten van je bedrijf.
De show bestaat uit vaste elementen:

  • Zelfspot

Met veel zelfspot vertelt Arjen Lubach in deze Tour over zijn carrière. Over zijn grootste successen en zijn meest hilarische mislukkingen.

  • Humor

Een show vol met typische Lubach-humor. Zoals je hem kent van zijn TV-show en theatertour. 

  • Interactie 

Arjen beantwoordt vragen van het publiek.Een unieke ervaring.Nooit eerder was het contact tussen Arjen en zijn publiek zo intiem. 

Programma 
De interactieve Tour kent een vaste opbouw en wordt gemaakt vanuit een (pop-up) studio. Binnen de actuele corona-regels is zoveel mogelijk publiek aanwezig.  De rest volgt de show online. 
Duur: 60 minuten 

Over Arjen Lubach 
Sinds 2014 is Arjen de presentator van het wekelijkse satirische nieuwsprogramma ZONDAG MET LUBACH. Het programma werd bekroond met de Televizierring. Arjen ontvangt internationale aandacht van CNN en The New York Times met zijn Trump video. De video gaat viral en wordt wereldwijd door meer dan 30 miljoen mensen bekeken. 

Waarom bedrijven kiezen voor Lubach 
Bekendheid, humor en maatschappelijk betrokken. Dat zijn de meest genoemde redenen waarom bedrijven kiezen voor Arjen Lubach. 

– Bekendheid: 90% 
– Maatschappelijk betrokken: 92% 
– Humor: 87% 

Over Tom Jessen 
Presentator Tom Jessen interviewt Arjen Lubach. Hij praat met Arjen over het laatste seizoen van zijn populaire TV-show, zijn toekomstplannen en het recent verschenen boek Stoorzender. Tom Jessen is regelmatig te horen op BNR radio, waar hij een ingaat op actualiteiten in de politiek, economie, op de beurs en innovatie. Ook verschijnt hij regelmatig op RTL-Z. Hij is een veelgevraagd dagvoorzitter op nationale- en internationale congressen. Daarnaast verschijnt hij regelmatig in de podcast top 10 met zijn podcasts met Maarten van Rossem.

Reviews 
Naast de humor waarderen mensen de thema’s die Arjen Lubach in zijn optredens agendeert. 
”Heerlijk om naar Arjen te luisteren. Onder meer vanwege zijn geweldige humor. Echte aanrader.” 
Saskia, deelnemer Tour met Arjen Lubach

“Unieke manier om het jaar af te sluiten. Genoten van Lubach en zijn heerlijke nuchtere kijk op zaken.” 
Frederik, deelnemer Tour met Arjen Lubach

Wat vinden onze klanten van ons?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons