Bart Brouwers als spreker boeken

AI en ChatGPT: Kans of risico voor journalistiek en communicatiewereld?

Over Bart Brouwers

Bart Brouwers is hoogleraar Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft verder zijn eigen bedrijf Media52 met onder meer het merk Innovation Origins. Door zijn ruime ervaring als journalist, ondernemer en vernieuwer heeft Bart Brouwers altijd wat verrassends te vertellen over de snel veranderende mediawereld.

Bart brouwers spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Bart Brouwers als spreker?

Recensie

Bart is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Bart.

sprekersarchitecten teeuwengroep reviews

Bert-Jan Woertman

Managing Director bij Mikrocentrum Eindhoven

Een belezen, bezield en bevlogen spreker

Bart is een belezen, bezield en bevlogen spreker. Met het ene been in de academische wereld, en het andere been in de wereld van de innovatieve hightech. Als journalist volgt hij de ontwikkelingen met een positief kritische blik.”

Meer over Bart Brouwers als spreker

AI en ChatGPT: Kans of risico voor jounalistiek en communicatiewereld?

De invloed van nieuwe technologieën als AI en ChatGPT laat via de media zijn sporen na op onze samenleving. Nemen robots straks het werk van journalisten over? En zo ja, wordt de maatschappij daar dan beter van? En wat betekent dit voor de communicatiewereld?

Dankzij zijn netwerk ontgaat geen enkele opkomende trend hem. Zijn eigen bedrijf – Media52 met merken als Innovation Origins en just.news – helpt hem daarbij minstens zoveel als zijn rol als hoogleraar Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bart heeft tientallen mediabedrijven van binnen gezien en aan diverse daarvan zelf kunnen meebouwen. In zijn lezingen deelt hij de inkijkjes die voor anderen verborgen blijven.

Thema’s

  • AI en ChatGPT: Kans of risico voor journalistiek en communicatiewereld?

  • Social Media: nut en gevaar

  • Journalistiek & democratie

  • Trends in (online) media

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons