Bob Sikkes als spreker boeken

Bouwkundige met een brede visie op het gebied van bouw en verbouwingen

Over Bob Sikkes

Bob Sikkes droomde als kind van het werken bij een architectenbureau. Hij volgde daartoe de opleiding HTS bouwkunde. Het proces van het verbouwen, het begeleiden van de bouw, het contact met de klant, en het zoeken van de optimale mogelijkheden voor het betreffende project, inspireerde hem. Bob Sikkes is bekend als bouwdeskundige en co-presentator van de succesvolle televisieseries: Verbouwen Zonder Grenzen, tv-Makelaar: Mission Impossible, Bouwval Gezocht en vanaf 2018 Kopen Zonder Kijken.

Bob Sikkes inhuren boeken spreker

Meer over Bob Sikkes als spreker

Bouwkundige met een brede visie op het gebied van bouw en verbouwingen

Bouwkundig adviseur Bob Sikkes gaat hierin aan de slag om een huis of de situatie net die draai te geven waardoor de verkoopkansen toenemen.

Bob heeft zijn sporen echter vooral verdiend en nog in het begeleiden van verbouwingen in de binnenstad van Amsterdam en het tv-programma Kopen zonder kijken. Zijn kracht als aannemer ligt in het ontleden van het huis en het optimaliseren van de wensen van de klant. De bouwtechnische knowhow, jarenlange ervaring, smaak en kennis van regelgeving, zorgen ervoor dat de klant het huis krijgt dat ze willen. Vaak nog veel mooier en praktischer dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Het doel is dan ook voor ieder project het maximale uit de mogelijkheden te halen. Dus na het plan komt ook een uitgekiende en goed begeleide uitvoering. Vanuit zijn eerdere horeca en confectie-ervaring heeft hij kijk op de grotere, achterliggende processen en (financiële) planning van het tot stand komen van een project. Het contact met de klant staat hierin centraal. Verbouwen staat in de top drie van de stress top 10, maar met de juiste insteek en begeleiding kan het een prachtige periode zijn. Bouwen is leuk! Zijn motto voor iedere verbouwing is dan ook: Je hebt nog nooit zoveel geld uitgegeven in je leven. Zorg dus dat je ervan geniet.

Thema

  • Bouwkundige met een brede visie op het gebied van bouw en verbouwingen

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons