Christine Boland als spreker boeken

Van nieuws naar trends

Over Christine Boland

Bevlogen trendanalist Christine Boland brengt trends, drijfveren en kansen helder in beeld. Het wereldnieuws en maatschappelijke ontwikkelingen vormen hierbij het uitgangspunt.

Christine Boland inhuren boeken

Meer over Christine Boland als spreker

Van nieuws naar trends 

Al ruim twintig jaar duidt zij deze ontwikkelingen voor bedrijven in de consumentenmarkt. Vanuit haar creatieve achtergrond weet Christine verrassende verbanden te leggen en cross industrie ideeën te genereren.

Door haar kennis en autoriteit wordt zij ook regelmatig ingeschakeld als consultant of sparring partner voor conceptontwikkeling- en succesvolle innovatietrajecten.

Van uitzoomen naar inzoomen.

Christine weet aan de hand van heldere, inspirerende en vooral hele concrete voorbeelden het wereldnieuws te filteren en in relatie te brengen met alledaagse zaken. Daarmee maakt zij een mooie overspanning van het nu naar de toekomst. Maar ook van macroniveau naar specifieke producten en diensten.

Een lezing van Christine Boland is met recht een inspirerende en energieke ervaring. De kracht van haar presentaties zit in het feit dat Christine altijd begint vanuit de herkenbaarheid. Zo creëert de trendanalist een collectief bewustzijn onder haar publiek, waarna ze een heldere toekomstvisie meegeeft en de zaal meeneemt in haar beeldende en charismatische verhaal. Het is haar persoonlijke missie om zonder slecht nieuws te omzeilen, mensen vol inspiratie en optimisme de zaal uit te laten gaan.

In 2012 won Christine Boland de TWOTY award in de categorie fashion en design. De TWOTY award geldt als de belangrijkste prijs voor trendwatchers.

Christine is mede auteur van de TrendRede die elk jaar als alternatieve Troonrede  wordt uitgebracht door 11 trendwatchers (trendrede.nl).

Thema’s

  • Van nieuws naar trends, nieuwe tijd, nieuwe vragen
  • Wat wil de toekomstige consument?
  • Toekomst scenario’s op basis van wereldnieuws en maatschappelijke ontwikkelingen
  • Focus op drijfveren
  • Trends duiden, vertalen en toepassen
  • Retail trends
  • Design en fashion
  • Do it together: Cross industrie ideeën

Wat vinden onze klanten?

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons