Duncan Buisman als spreker boeken

Duurzame kansmaker

Over Duncan Buisman

‘’We willen allemaal wel ergens aan bijdragen toch? Maar waar begin je?’’

Duncan Buisman geboren in Oudorp in 1993, neemt je als jonge spreker mee in zijn reis naar positieve impact. Met ondernemerservaring, duurzame projecten en een drive om een positieve impact te maken heeft hij genoeg voorbeelden verzameld uit de praktijk. Duncan studeerde Advanced Business Creation en leerde daar de kracht van probleemoplossend denken. ‘’Hoe kan het wel?’’. Als SDG Impact Coördinator, projectmanager en conceptontwikkelaar zet hij zich nu voor verschillende duurzame initiatieven.

Theo Kroese als spreker inhuren boeken

Meer over Duncan Buisman als spreker

Duurzame kansmaker

Als een Duurzame Kansmaker zet Duncan zich in voor het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het creëren van mogelijkheden voor positieve verandering in de samenleving.

Met zijn expertise en ervaring op het gebied van projectmanagement en conceptontwikkeling, streeft hij ernaar anderen te inspireren en te informeren over duurzame oplossingen. ‘’We hebben de verantwoordelijkheid om toekomstige generaties een gelijke kans te geven. Samen kunnen we namelijk werken aan een meer duurzame toekomst voor iedereen’’.

Maar waar begin je? Hoe betrek je medewerkers bij een duurzame strategie? En hoe kunnen zij zelf echt impact maken? Daar neemt Duncan Buisman je in mee. Met veel enthousiasme, bevlogenheid en persoonlijke voorbeelden zet hij het publiek aan tot actie. Hij vertelt hoe we commerciële methodes voor succes ook kunnen gebruiken om onze duurzame ambities te realiseren. Aan het eind van zijn presentatie zet iedereen een eerste stap richting de duurzame toekomst.

Thema

  • Duurzame kansmaker

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons