Dymphina Jooren als spreker boeken

Eet Puur Geluk

Over Dymphina Jooren

Dymphina Jooren, is geboren in Dordrecht. Ze is een succesvol zakenvrouw. Directeur van het gelijknamige familiebedrijf Jooren Scheepsschroeven in Dordrecht, sinds 1999, als eerste vrouw in de 4e generatie Jooren, stuurt zij het gehele bedrijf aan en weet het tot het grootste bedrijf van Nederland te maken, waarnaast ze haar team gezond weet te houden en er al jaren geen uitval is van ziekteverzuim met het hele team. In 2021 heeft zij het bedrijf verkocht.

Dymphina Jooren als spreker boeken.

Meer over Dymphina Jooren als spreker

Eet Puur Geluk

Hiernaast schrijft zij twee boeken. Geen gewone boeken, maar hoe je geluk kunt eten. Deze boeken bevatten het verhaal over de inpakt van stress en ons eigen gedrag, hoe destructief wij als mens voor onszelf zijn en wat voor oplossingen hiervoor zijn, inclusief recepten die serotonine verhogend zijn + daarbij tabellen om je eigen geluksmaaltijd naar smaak samen te stellen. Hierdoor is dit kookboek toepasbaar voor iedereen, van vegetariër tot aan elke cultuur. Auteur van “Eet Puur Geluk” verschenen in 2015 De 2e vernieuwde druk “Eet Puur Geluk met Dymphina” verscheen in maart 2021

Dymphina geeft de presentaties met een PowerPoint, waarbij alles visueel verduidelijkt wordt. Helder en duidelijk. EET PUUR GELUK is een unieke methode waarbij aandacht wordt besteed aan het feit dat inmiddels 1 op de 3 mensen overwerkt, burn-out of erger ziek is. Stress (heel kort door de bocht) verlaagd ons gelukshormoon. Dit gelukshormoon is een neurotransmitter: Serotonine. Dymphina is in 2011 gaan onderzoeken hoe je dit gelukshormoon kan eten en met succes. Een professor aan de Rijksuniversiteit van Groningen heeft het wetenschappelijke bewijs hiervan gegeven (de stofwisseling van serotonine)

Deze presentaties zijn in te zetten bij organisaties om hun medewerkers, inclusief directie, te laten zien hoe gevaarlijk stress is voor ons geluk. Bovenal, dat hier een oplossing voor is en je gelijk dezelfde dag in de keuken aan de slag kunt gaan. Serotonine is een zeer belangrijke neurotransmitter en zonder dit stofje voel je je slecht, somber, en kan je niet meer goed met je emoties overweg, die dan de overhand gaan nemen, met alle gevolgen van dien. Dit geeft zowel problemen privé als op het werk. Dit kan dus radicaal anders.

Bekend van RTL4: 3x eigen kookprogramma op TV gehad voor het programma ” Life is Beautifull” en daarnaast diverse publicaties zoals in o.a. het magazine “GezondNu” Magazine HSP, Magazine Landelijk Wonen

Tip: Het boek “EET PUUR GELUK met Dymphina” is naast de presentatie, als naslagwerk, verstandig om aan de deelnemers mee te geven. Euro 22,50 per stuk.

Thema’s

  • Eet Puur geluk
  • Voeding voor een gelukkig brein
  • Impact van stress op ons gelukshormoon (serotonine)
  • Aanmaak serotonine door voeding

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons